ensbhdr55 isimli üyenin son içerikleri

1. ensbhdr55

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi ( beyaz ) asus rog pelta / corsair hs80 max / blackshark v3

Ben iade ettim valla corsair ve kablosuz v3 ü , kablolu blackshark v2 ile devam ediyorum şimdilik. emin değilim çok para
  2. ensbhdr55

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi ( beyaz ) asus rog pelta / corsair hs80 max / blackshark v3

aynen ama ucuna kulaklıkların mikronuna takılan pop filter takarsan düzeliyor bi nevide olsa razerdan çıkarıp ona taktım hafif düzelme oldu. ama yinede kulaklıkla hoşlaşmadım kullandığım razer blackshark v2 kablolu kullanmaya devame deceğim. Kablosuz olsada ses yüksekliği benim için önemli ve...
  3. ensbhdr55

iki kulaklıkta elimde şuanda deniyorum. blackshark v3 şuanda mikrofon olarak corsair hs80 maxten bariz önde. ses olarak hemen hemen yakınlar blackshark v3 bi tık önde icue uygulamasına göre daha ayrıntılı eq ayarları var ve kulaklık hafif. hs80 max ile hiç hoşlaşmadım sesler patır patır patlıyor...
  4. ensbhdr55

Teknoloji şans işi tabii ki ama 7600 tl kulaklık mide bulandırıyor bu gibi durumlar Asus a ne diyosun bilgin var mı ürün hakkında ?
  5. ensbhdr55

Valla Blackshark v2 için iyi düşünüyorum cidden dediğim gibi benim için ses yüksekliği bass ve rekabetçi oyunlarda ince sesleri duymak önemli. Buna karar verene kadar cloud alpha S ve G pro x i iade ettim ses dengesizliği ve azlığından dolayı. Desibel yüksekliği önemli yani. Hs80 Max 7600 tl...
  6. ensbhdr55

Blackshark v2 kablolu var bende dostum ses kartlı versiyon 5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok padlerni yapıştırdım sadece onlar çıktı yerinden. Gayet güzel ve dengeli bir kulaklık bence, kablosuza geçmek istediğim için değiştireceğim Bunuda ama sen neye dayanarak böyle bir yorum yaptın...
  7. ensbhdr55

Sesi yüksek olmalı birde detayda yazmamışım. Blackshark v2 yi bulana kadar logitech G pro x , cloud alpha s iade etmişliğim var. O zamanlar mesela fury x almıştım o baya iyiydi mesela dip ses sorunu olmasaydı.
  8. ensbhdr55

Blackshark v3 te ne gibi bir sorun mesela ? 1769571294 SteelSeries e ön yargılıyım biraz nova5 şuan kullandığım Blackshark v2 den iyi değil. Ve pahalı sanki
  9. ensbhdr55

Düzeltme : razer blackshark v3 corsair hs80 max ve asus rog pelta arasında kaldım. verilerde razer önde hemde fiyat olarak en uygunu ama bilemiyorum kullananların deneyimlerini paylaşmasına ihtiyacım var. Razer Blackshark v2 kablolu kullanıyorum. Elden çıkarabilirsem çıkaracağım yoksa...
  10. ensbhdr55

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

14 pmaxten geçtim. Düz model almam diyordum ta ki diğer modellerden pek farkı olmayan 17 çıkana kadar. Herhangi bir sorunu yok sadece bana küçük geldi. 120hz panel var onun haricinde proyla karşılaştırırsan 3.kameradan ötürü 8x optik Zoom yok ve işlemcide sadece 1 çekirdek eksik . En mantıklı...
  11. ensbhdr55

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Ben Philips alcam galiba ya teşekkürler 😁
  12. ensbhdr55

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Gigabyte mi kullanıyorsunuz hocam ? Ben iki monitör arasındayım şuanda Philips evnia 27 Oled ve bu gigabyte. Aşırı kararsız durumdayım şuanda.
Geri