bu arada 60 65 k işlemci ram ve anakart ve kasa belki sıvı soğutma dahil olabilir.. SSD ve power var , intelin güncel işlemcilerine uyumlu zero project anakart yok sanırım.
i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilir :D MSI in zero olan kablo gözükmeyen anakartı var mıydı intel soketler için
ön bellek olarak L3 ön bellek x3d işlemcilerde fazla evet de sadece oyun için düşünmesek bunu ? yada tekli işlemler için düşünmesek ? nanometre daha nolsun 3 nm yeni intel işlemciler / 9950x3d 4 nm bu dediğin yanlış. Başka nedenler var mı söylemek istediğin benim bilmediğim vs olabilir yani
her şey oyun değil agacım bende işlemcide amd taraftarıyım ama bu toplayacağım sistemi uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. 1.5 senede bir sistem değiştiriyordum normalde. İleride ne gelir ne gider belli olmaz belki tek çekirlek l3 ön bellek üzerinden çokta yüksek perfomans vermeyecek oyunlar...
evet bu alıntıladığın durumu blackmyth wukong oyununda ve pubgyı 2k ultra ayarlarda oynarken yaşıyorum zaten. Diğer oyunlardada denemek isterim tabii ki ama gerek yok. sistemim yenide değil ve uzun süredirde amd kullanıyorum zaten. 14 yıllık intel i7 4710HQ olan lapopumda bile o yıllarda çıkan...
emeğine sağlık dostum teşekkürler.
1774557298
Sıvı soğutmam var ilerde değişmek istersek yine satıp güncel kur üzerinden bir sonraki nesle geçmek için işlemci anakart değişimi yapılabilir. Kiralama gibi düşünebiliriz. Değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.
1774557366
İntel İşlemci...