ensckr4452 isimli üyenin son içerikleri

1. ensckr4452

bios update yardım edin

arkadaşlar bios sürümüm 3.0 fakat 3.2 indirdim içinden 3 tane şey çıktı sizce ne yapmam lazım anakartım B75MA E31 lütfen yardım edin sürekli fare ve klavye ve monitör gidip geliyo fare ve klavye gidince sürekli giriş çıkış sesleri geliyo lütfen yardım edin
  2. ensckr4452

SİSTEM KİLİTLENİP KALIYOR

iyi akşamlar öncelikle bu sorun 2 hafta önce başladı arkadaşlar oyundayken yada masaüstünde dolaşırken sistem kitlenip usb giriş çıkış sesleri felan geliyor höparlörden ve monitörde kitileniyor 1 saniye sonra kendine geliyor bu çok olur ne yapmam lazım ? yardım edin
  3. ensckr4452

mouse önerisi cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar rampage SMX-R16 Aleria mı daha iyi yoksa rampage SMX-R9 mu daha iyi cevaplarınızı bekliyorum bütçem 100 lira
  4. ensckr4452

kulaklık önerisi postu

bulamadım
  5. ensckr4452

kulaklık önerisi postu

arkadaşlar bir tane kulaklık buldum sizce iş yapar mı ? https://www.trendyol.com/mf-product/rgb-kablolu-kulak-ustu-gaming-kulaklik-gri-0163-p-37869758
  6. ensckr4452

Biosu güncelledim bilgisayara görüntü gelmiyor

Islemci değiştirdim ancak yeniden aynı hata 1589663623 Değiştirdim ancak aynı hata
  7. ensckr4452

Genius diye 1589662043 Evet çok ısınıyordu sizce ne olmuş olabilir
  8. ensckr4452

Islemci xeon e5450
  9. ensckr4452

Arkadaşlar biosu güncelleyim dedim ancak bilgisayarım açılmıyor açılıyor ama görüntü gelmiyor eskiden açılınca fan hızlı dönüyordu şimdi açılırken fan hızlı dönmüyor ve görüntü yok ne yapmam lazım yardım edin
  10. ensckr4452

Yardım BİLGİSAYAR Bİ ANDA KAPANDI

bilmiyorum ama o değerlerden önce işlemci sıcaklığı 99 100 yazıyordu
  11. ensckr4452

Yardım BİLGİSAYAR Bİ ANDA KAPANDI

ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM Bİ ANDA KAPANDI NEDEN BÖYLE OLDU BİLMİYORUM AMA SICAKLIK DEĞERLERİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SAYISI BİR DEĞİŞK NEDEN BÖYLE OLDU
  12. ensckr4452

Format Sonrası İşlemci MHz düşüşü

hocam varsayılan alabilrisin olmaz ise işlemcinin ghz ini internettten bakarak yükseltebilrisn
  13. ensckr4452

Youtube Çöktü mü?

Şuan itirbariyle çöktü
  14. ensckr4452

Renk soluk hatası

Driver booster ile güncelledim monitörüm casper fakat asus pa246 gösteriyor ve kırmızılar soluk gözüküyor ne yapmam lazım ?
  15. ensckr4452

format sonrası monitör renk bozulması

üzgünüm bulamadım ya
Geri