EnsExe isimli üyenin son içerikleri

1. E

RTX 4070 ile Oyun Performansı Sorunları

Hayır hepsi steamden ve epicden satın alınmış orjinal oyunlar 1734188871 Evet güncel
  2. E

RTX 4070 ile Oyun Performansı Sorunları

Merhabalar sistemim iyi ama oyunalrda kasıyor sistem : Rtx 4070 ryzen 5 7600 32 gb ram 240 mm sıvı soğutucu 700w psu 1 tb m2 ssd asus prime b650m-r anakart sons of the forest ister düşük ayarlarda ister yüksek ayarlarda 60 fps i geçmiyor termal macun ısınma falan değil sorun bilginiz...
  3. E

2k 180 Hz için Hdmı kablo önerisi

Herkese merhaba benim 4070 superli bir sistemim var ve anakartta Dp girişi yok hdmı girişi var ve ben 2k 180 Hz fast IPS bir monitör aldım içinden hdmı kablosu çıkmadı bana gerçekten 2k 180 Hz görüntüyü sağlayabilecek bir hdmı kablo lazım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  4. E

2k monitör almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar benim sistemimde Rtx 4070 i5 13400f işlemci var tek kişilik oyunları çok oynuyorum ve bunun için güzel canlı gerçekçi bir görüntüye ihtiyacım var 2 k monitör arıyorum ıps Va panel falan varmış çok anlamıyorum bu işlerden şöyle 144 Hz ve üstü 1ms tepkimesi olan 2k gerçekten tatmin...
  5. E

Yeni pc alıcam sizce bu sistem benim için kullanışlı olur mu

60k ya kadar çıkabilirim aslında 4070 falan düşünüyorum ama b konularda fazla bilgim yok o yüzden hazır sistemlere falan baktım hep yani bu bütçeyle 4070 pc toplarmıyım emin değilim dediğim gibi pek anlamıyorum bu işlerden
  6. E

Merhaba ekipman için toplam 15k civarı ayırabilirim
  7. E

Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim ve aynı zamanda aktif çok fazla oyun oynuyorum sizce aşşağıdaki sistem benim için yeterli olurmu istediğim oyunu oynayabilir miyim ? İ5 13400f İşlemci MSI Pro B760M-P Anakart RTX 4060 Tİ 3X OC 8GB Ekran Kartı 16 GB DDR4 3200MHZ RAM (8x2) MSI SPATİUM M450...
  8. E

Çözüldü✓ Üniversitede besyo bölümünde laptop gerekir mi?

Herkese merhaba ünide besyo antrenörlük eğitimi bölümü okuyacağım bu bölüm için laptop gerekir mibir de rtx40 serisi dizüstü bilgisayar önerisi alabilirmiyim bütçe 40000 e kadar olabilir
  9. E

Rust Oyunu İle Alakalı Sistem Sorunu

Teşekkürler Kankam
  10. E

Rust Oyunu İle Alakalı Sistem Sorunu

Herkese Merhaba rust oyununu oynarken çok fazla drop yiyorum ve bunun 8 gb ramimden kaynaklandığını biliyorum ama asıl sorum şu ssdim olmasına rağmen oyunun açılması 30-35 dakika sürebiliyor.Bunun sebebi nedir? sistemim şu şekildedir: ASUS GTX 1650 4GB...
Geri