Zoko king marka kasam var 7 fanlı corsairin kontrolcüsüne bağlanırmı yoksa dönüştürücü gibi bişey almam şartmı yada fanları kasaya direk taksam renk döngüsünü kurabilirmiyim icue üzerinden.Kasanın üzerinde hali hazırla kontrolcü var fakat sadece kumandayla renk döngüsü sağlıyor.
Yardımcı...
Merhaba bende Asus x670p anakart mevcut
Pc güç geliyor her şey düzgün çalışıyor. Biosa girip baktığımda sıkıntısız ancak bios ekranında klavyeyi yada herhangi bir usb taktığımda bios ekranı gidiyor ve reslediğimde bu sefer hiç görüntü gelmiyor usb portlarıda çalışmıyor.Herşeyi söküp biraz...
Hali hazırda 100mps kullanıyorum kablonetin böyle bir kampanya ile karşılaştım taahütüm eylül gibi bitiyor cayma bedelini karşılıyormuş kabloneti karşılamıyor herhalde dsl numarası tutmuyor. Birde bu kampanya ne zamana kadar devam eder bilginiz varmı
Valla 2gündür kullanıyorum sekmedi hiç çözemedim bende düşür diye bekledim ama banamısın demiyo EFT gibi zorlu oyunlarda ram kullanımı 22gb kadar çıktı ama yok devam ke.
Trident Z 2x8 3600mhz cl18 ram takılıydı elimde XPG 2x8 3200mhz cl16 ram vardı taktım görünürde 3200ler 3600 olarak çalışıyo gibi gözüküyo ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sağlıklı olurmu sizce önerisi olan varmı?
ips kullanım amacı farklı tn farklı bence oyun oynarken abartı olarak renklere ihtiyacın yok evet güzel gözüküyo ama bi o kadarda kötü karanlık sahnelerde birinde görürken diğerinde hiç bir şey görmüyorsun