Hem gaming genden hem itopyadan ürün iade etmiş birisi olarak yazim. Gamin genden aldığım monitörü keyfi olarak gözüme büyük geldiği için iade etmiştim...
Bunlar aldığım monitörü sürekli aynı fiyata indirim kafasıyla düşürüyorlar zaten 1.5 yıl kullandığım monitör için aldığım fiyatı göndermeleri de çok beni...
İade edilen parayla o monitörü tekrar alamayacağınız için, iade mağazaların işine geliyor. Aynısını Microsoft'ta yapıyor. Gerçi Microsoft birde THH vesaire...
Banada arkada oyun dönüyor gibime geliyor. MH'ye bağlanıp ücret iadesi değilde tamir veya değişim talep etmeyi denemelisin ayrıca ücret iadesi faturada...
İçerisinde açılama için kağıt göndermemi istediler . İçerisinde arızalanan ürünün incelenmesi ve değiştirilmesini talep ediyorum yazdım ona rağmen ücret...
Benim bildiğim faturada yazan meblayı öderler geri sana, iade istemediğini tamir veya değişim talep etmen gerekli. Ayrıca iade onaylandıysa geri dönüş...
değişim iste muadıl modellerle PİVOT OLAN İPS PANEL monitör kaç hz ise o kadar hze sahip renk derinliği kaçsa o değere sahip ya da yüksek bir monitör ile...
Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik...
Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik...