Merhabalar hocam. Kasa için belirlediğim ücret 34.000. Aldığım günden itibaren temizliği rutin olarak yapmaktayım titiz kullandığımı düşünüyorum. İstanbul içi her türlü teste sokabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Normalde sadece kasayı satmaktayım lakin diğer ekipmanlara da talip olan olur diye...
Merhabalar. Sistemim Vatan Computer üzerinden, PC Hocası özel sistemi olan PCH V7 dir.
Sistemini ihtiyaçdan ötürü komple satmaktayım. Görselde göreceğiniz tüm ürünler satılıktır.
Tüm ürünlerin faturaları ve orijinal kutusu görsellerde göreceğiniz üzere mevcuttur.
Sistem Özellikleri:
Intel Core...
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. SSD ve Harddisk gibi veri depolama eşyalarını satarken dikkat edin deniliyor siz satarken nelere dikkat ettiniz satarken kapınıza mı gelip aldılar siz mi götürdünüz ücreti nasıl hallettiniz satışı hangi platformda yaptınız genel olarak bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar. Sistemimi acil nakit ihtiyacım dan dolayı satmak mecburiyetimdeyim. Tüm sistemimi satmak istiyorum monitörden tutun sisteme kadar her şeyi. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne kadara satmam gerektiği hakkında bilgi sağlayabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Sistem:
MSI GEFORCE RTX 3060...
Merhabalar. Sistemimi acil nakit ihtiyacım dan dolayı satmak mecburiyetimdeyim. Tüm sistemimi satmak istiyorum monitörden tutun siteme kadar her şeyi. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne kadara satmam gerektiği hakkında bilgi sağlayabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Sistem:
MSI GEFORCE RTX 3060 VENTUS...
merhabalar. İPhone 15 mavi rengini Trendyol üzerinden satın almayı düşünüyorum. Genellikle fiyatı hep 50 bin bandında gezmekteydi şuan 48 bin civarlarında normalde dedim ki sevgililer günü indirimi fln olur ondan dolayı almim beklim o gün kod vs olur diye ama geçmişe bakınca öyle bir indirim...
Merhabalar,
Masaüstü sistemim için kablosuz hoparlör aramaktayım.
Amacım 1 metre kadar uzakta ki yatağımda rahatça film izleyebilmek.
Uygun fiyatlı F/p bir hoparlör mevcut mudur acaba? tek beklentim iyi ses vermesi.
Teşekkürler.
[H3 id='Seiko+SEIRPH87K+Model+saat+iyi+midir+13+15+bin+aras+saat+bakmaktaym+otomatik+bakyorum+ok+gzel+saat+lakin+cam+mineral+mi+sanrm+bu+fiyata+hangi+saat+alnabilir']Seiko SEIRPH87K Model saat iyi midir? 13 15 bin arası saat bakmaktayım otomatik bakıyorum çok güzel saat lakin camı mineral miş...