merhabalar. İPhone 15 mavi rengini Trendyol üzerinden satın almayı düşünüyorum. Genellikle fiyatı hep 50 bin bandında gezmekteydi şuan 48 bin civarlarında normalde dedim ki sevgililer günü indirimi fln olur ondan dolayı almim beklim o gün kod vs olur diye ama geçmişe bakınca öyle bir indirim...
Merhabalar,
Masaüstü sistemim için kablosuz hoparlör aramaktayım.
Amacım 1 metre kadar uzakta ki yatağımda rahatça film izleyebilmek.
Uygun fiyatlı F/p bir hoparlör mevcut mudur acaba? tek beklentim iyi ses vermesi.
Teşekkürler.
[H3 id='Seiko+SEIRPH87K+Model+saat+iyi+midir+13+15+bin+aras+saat+bakmaktaym+otomatik+bakyorum+ok+gzel+saat+lakin+cam+mineral+mi+sanrm+bu+fiyata+hangi+saat+alnabilir']Seiko SEIRPH87K Model saat iyi midir? 13 15 bin arası saat bakmaktayım otomatik bakıyorum çok güzel saat lakin camı mineral miş...
1k ya geliyor https://www.hepsiburada.com/s-link-g330-30000mah-micro-type-c-usb-pd20w-qc3-0-18w-siyah-lcd-tasinabilir-pil-sarj-cihazi-powerban-pm-HBC00006L08L5 bu sizce bu daha mantıklı değil mi
İphone 13 telefonum için 20 bin ve üzeri power bank arayışındayım.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-usb-c-18w-2-cikisli-powerbank-siyah-p-HBV00000WC9KY?sayfa=1&ozellik=
Bu ürünü almayı düşünüyorum bilgisi veyahut önerisi olanları bekliyorum sağolun.
Merhabalar. Elimde Philips marka bir powerbank mevcuttu. Bu powerbank'e telefonumu taktığımda %40 kadar şarj edip tamamen kapasitesi bitiyordu. Telefonumu 0'dan 100 e kadar en azından şarjını doldurabilecek bir powerbank önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
Merhabalar iyi günler. Telefonumdan snap hesabım silindi ve içinde ki numara ve postaya ulaşımım yok. Snapte ekli olan dostlarıma sürekli spam attırarak hesabı kapattırma şansım varmı veyahut nasıl yol izleyebilirim?
Hocam herhangi bir açık olmadan daha doğrusu bir link veya bir şey olmadan birisi benim numaramı girip sürekli sürekli kod göndermesiyle nasıl hesabı çalmış olabilir onuda anlayamadım açıkcası.
Merhabalar. Telefonuma sürekli sürekli snapchat onay kodu gelmesinden ötürü o anlık endişe ile hesaptan çıkış yaptım. Sonrasında hesaba tekrar girmek istediğimde yıllar önce açtığımdan ötürü şifreyi hatırlayamadım. Yüzde yüz emin olduğum numarayı girdiğimde şifre kurtarmada bir numara çıkmadı...
Merhabalar iyi günler. Farem bozuldu ve yedek olarak ofis mousesi mevcut. Bunun yerine oyunlarda bana yeterince arka çıkabilecek ve üzmeyecek orta halli 500-800 bandında en fazla bir fare önerisine ihtiyacım mevcut.
Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı?
AOC -...
Merhabalar iyi forumlar. i5 12400f - 3060 12gb sistemim için, hem ileri dönük hem de 1080p 27 inç monitörlerle arasında 1000 tl fark olduğu için 2k 27 inç monitör düşünmekteyim. Sizce hangisi alınır? Fiyatı nasıl? İndirim beklemelimiyim? Daha iyisi var mı?
AOC -...
Şuanda 2k aoc düşünüyorum fiyatı 7700. Eğer itopya 1 haftaya kadar zamlatmazsa düşünüyorum. Dediklerinizi ciddiye alarak karar vericem. Kullanan arkadaşlarla da sordum sizinle aynı fikirde.