3000 tl nin altında rahat sağlam bir sandalye arıyorum uzun saatler bilgisayara bakıyorum ve eski sandalyem 10 seneden fazladır kullanılıyordu ama artık kullanılamaz halde bende şu anlık geçici bir sandalye kullanıyorum ama buda her yerimi ağrıtıyor 1500 3000 arasında beni uzun yıllar götürecek...
oyunu yaklaşıık 50 saat oynadım ama iki gündür oynayamıyorum arabayı boyama kısmında kaldı hiç bir şey yapamıyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
monitörüm 180 hz 1080p çözünürlük destekliyor ekran kartım 3070 ti 2560 a 1440 göstermesi gerekiyorken böyle gösteriyor bir sorun mu var yoksa normal mi anlamadım bilen biri varsa yardım edebilir mi
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2479a-hd-pro-24-1-ms-full-hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,981570874.html bu fiyata daha iyisi yok kendim 180 hz modelini kullanıyorum hdr özelliği var bu fiyat bandında çok olmayan bir şey
bence yavaş yavaş para elden geçtikçe parçaları alıp toplayabilirsiniz çünkü bu piyasada bu bütçe ile bir sistem toplamak çok zor fırsat ürünleri elinize geçince almanızı tavsiye ederim