entoo007 isimli üyenin son içerikleri

1. E

3k altı sandalye önerisi

3000 tl nin altında rahat sağlam bir sandalye arıyorum uzun saatler bilgisayara bakıyorum ve eski sandalyem 10 seneden fazladır kullanılıyordu ama artık kullanılamaz halde bende şu anlık geçici bir sandalye kullanıyorum ama buda her yerimi ağrıtıyor 1500 3000 arasında beni uzun yıllar götürecek...
  2. E

Rdr2 de grafik ayarları nasıl olmalı

80 e çıktı şu an karlı bölgedeyim normal bir yerde örneğin kasabada 100 leri görür mü
  3. E

Rdr2 de grafik ayarları nasıl olmalı

ilk defa rdr2 oynuyorum ama fps im çok düşük geldi ortalama 60 70 fps arasında gidip geliyor ekran kartım rtx 3070 ti işlemcim r5 5600 ram 16 gb
  4. E

Car dealership simulator 2 dondu çalışmıyor

hee anladım ben dümdüz oynuyorum
  5. E

bende yeni indirdim ets 2 yi umarım sorun çıkmaz
  6. E

eski save vardı ona geçtim düzeldi 1767383917 bu oyunların çoğu zaten aynı ve tekrarlıyor bence buda aynı 7 dolar etmez bana göre
  7. E

oyunu yaklaşıık 50 saat oynadım ama iki gündür oynayamıyorum arabayı boyama kısmında kaldı hiç bir şey yapamıyorum bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
  8. E

Psp'nin içine nasıl oyun atılır

psp 2000 modeli almayı düşünüyorum içine nasıl oyun atabilirim
  9. E

🔥İndirim ATOMZONE HAFTA SONU DIGITAL Göstergeli Kule Tipi Soğutucu 999TL

dragos markası iyi midir alınır mı
  10. E

2715 x 1527 çözünürlük nedir

monitörüm 180 hz 1080p çözünürlük destekliyor ekran kartım 3070 ti 2560 a 1440 göstermesi gerekiyorken böyle gösteriyor bir sorun mu var yoksa normal mi anlamadım bilen biri varsa yardım edebilir mi
  11. E

5.5-6K arası monitör tavsiyesi

buda iyi benim önerdiğim ile neredeyse bire bir aynı size kalmış tercih
  12. E

ekrandaki renk detaylarını ve kontrastı iyileştirir hikayeli oyunlarda çok farkediyor artı bir özellik
  13. E

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2479a-hd-pro-24-1-ms-full-hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,981570874.html bu fiyata daha iyisi yok kendim 180 hz modelini kullanıyorum hdr özelliği var bu fiyat bandında çok olmayan bir şey
  14. E

6000 tl pc tavsiyesi

siz toplayın ben mantıklı olanı dedim herkes istediği şekilde toplar
  15. E

6000 tl pc tavsiyesi

bence yavaş yavaş para elden geçtikçe parçaları alıp toplayabilirsiniz çünkü bu piyasada bu bütçe ile bir sistem toplamak çok zor fırsat ürünleri elinize geçince almanızı tavsiye ederim
Geri