entryfinished isimli üyenin son içerikleri

1. entryfinished

Radeon RX 6650 XT Kaça Satılır Sizce ?

Hakkı 7 civarı ama biraz daha üstten koyarsanız kart normal durumda
  2. entryfinished

Yardım RTX 5080 Aldım Nasıl Test Edeceğim

FurMark kullanabilirsin hayırlı olsun.
  3. entryfinished

AMD Radeon RX 9050 4/8 GB Gözüktü!

garip bi kart https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/leaked-radeon-rx-9050-hints-at-the-return-of-4gb-vram-gpus-in-2026-new-budget-rdna-4-card-also-spotted-in-8gb-config-with-half-the-power-of-an-rx-9060
  4. entryfinished

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

4k açıkçası zor ve gereksiz. Ancak 1440p'de çoğu oyunda DLSS ile oynarsın mid-high ayarlarda. DLSS Quality/Balanced görüntüden minimal kayıp vererek performansı gözle görülür şekilde arttırıyor, çözünürlük arttıkça bu farklar iyice küçülüyor. Dediğim gibi 1440p mid-high ve DLSS Q muhtemelen...
  5. entryfinished

RTX 3070 2. El Alınır mı?

@mehmetys Fiyatı gayet iyi, FurMark testini burada paylaşır mısınız?
  6. entryfinished

Klasik League Of Legends Geliyor

Ben de öyle biliyorum.
  7. entryfinished

Yükseltecekseniz neden olmasın. İdare edecek kadar yetecektir kullanımınıza bağlı olarak/ ayar düşürerek. 1785068322 Açıkçası ben oyunu RT ile hiç beğenmedim, ekstra olarak bitkileri/etrafı titrek vesaire gösteriyordu. Normal RT'siz ultra ayarda zaten gayet iyi görünüyor/Screen Space...
  8. entryfinished

İstiyorsan aç, seni durduracak değilim. Daha iyi bir deneyim nasıl olur diye sordun onu söyledim. RT bu oyunda çok ekstra bir şey katmıyor. Oyun kendiliğinden zaten çok iyi optimize ve harika görünüyor. +6000 serisinin RT performansı o kadar iyi değil. Sistemine de 1440p monitör ben önermem...
  9. entryfinished

Kesinlikle, RT'ye hiç gerek yok. Şu videoya bakıp kendin için en iyi ayarı bulabilirsin. Benim tercihim 1080p extreme / high textures / xess Native olurdu
  10. entryfinished

Tabii öyle, biz yapılmanı gerekeni söylüyoruz. Seni rahatsız etmiyor ise ne güzel. Ben de 8GB VRAM'e sahip bir ekran kartı kullanıyorum.
  11. entryfinished

Ben bu yüzden biri 5070'li laptop baktığında biraz daha çıkarım 5070ti almalarını öneriyorum (arada çok yüksek fiyat farkı yok ise), tabii konu laptopa gelince kesin bir şey demek çok zor. Kimisi rezil soğutmaya sahip, kimisinin diğer parça kalitesi kötü, kimisi bilinmedik/kötü garantiye sahip...
  12. entryfinished

9070xt 7800x3d 750w Yeterlimi

Sıkıntılı bir değer, 800W+ almaya çalışın.
  13. entryfinished

İşlemci 110 Dereceye Kadar Bozulmaz Doğru Mu?

İşlemcinin zaten kendini koruma limiti var, kimisi için bu 97 kimisi için bu 100. Sonrasında throttle yaparak daha fazla ısınmasını önlüyor. Hangi senaryoda 95 oluyor? Ne zamandır temizlik yaptırmadın? Cihazın marka/model ve işlemcin ne?
  14. entryfinished

Aynen burada aynı noktadayız. 128bit ile VRAM kapasitesi arasında dolaylı bir ilişki var ama birebir bir zorunluluk yok. 3GB GDDR7 bellek yongalarının yaygınlaşmasıyla 128bit kartlarda 12GB görmek de mümkün hale geldi. Zaten benim eleştirdiğim nokta da bu. 2025'te çıkan bir kartın GPU gücü...
  15. entryfinished

Radeon RX 6900 XT mi Radeon 9060xt 16 GB mi

Tamamen kişisel tercih, ikisi de kendi yönleri ile gayet iyi. Bu arada arkadaşın dediği gibi 6000 ve 7000 serisine fsr4 gelecek.
Geri