entryfinished isimli üyenin son içerikleri

1. entryfinished

Rtx 3070ti furymark test

32ram felan mı var böyle eski sistemde neye 30bin istiyor?
  2. entryfinished

İntel i5 10400f uyumlu ekran kartı

2060, rx 6600 iyidir.
  3. entryfinished

Rtx 3070ti furymark test

Kesinlikle hos degerler değil. Üstüne 5dkluk test yapmış yani devam etse ne olu belli değil. Eger karta cok uzun süre bakim yapilmadiysa sebebi bu olabilir. Miningli kart da olabilir. Eger donanimsal sorunu yoksa ve uygun fiyata alacaksaniz dusunulebilir, aldigin gibi hem thermal putty hem de...
  4. entryfinished

Yardım Rx 5600XT Düşük Furmark sonucu

Muhtemelen ekran kartı yazılımı ile ilgili problem olabilir, ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Haricinde bir fikrim yok. Kartı satınca 3080 12GB, 3080ti önerebilirim 3070ti önermem. 5060 da alınabilir, ilk tercihim değildir. 9060xt 16GB öneririm.
  5. entryfinished

Yardım Rx 5600XT Düşük Furmark sonucu

Kart test sırasında ne kadar watt çekiyor?
  6. entryfinished

Oyuncu Bilgisayarım Hakkında

Güncel takip etmiyorum ancak sistem iyi durumda ise 30küsür bine koysanız sırıtmayacak gibi duruyor. Açıkçası 30bine yükseltme çok sınırlı olur, RAM fiyatları malum. CL30 6000mhz 16x2 RAM almaya kalksanız bütçe neredeyse bitiyor, ram harici 8-10bin civarına bir anakart, "yükseltme" adını alması...
  7. entryfinished

Oyuncu Bilgisayarım Hakkında

AM5'e geçmek baya masraflı olacaktır, elinizde 5800x gibi güzel bir işlemci varken bence 5070-5070ti seviyesinde bir ekran kartına geçip PSU yükseltmesi yapınız.
  8. entryfinished

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Hızlısından 850W+ PSU bakın derim.
  9. entryfinished

Ekran kartı satışı rtx 2060

6700xt veyahut bütçe artarsa rx 6800-6800xt-3080 bakın. Yukseltip yuksetlmemek oynayacaginiz oyunlar ve ihtiyaclariniza bağlı, islemciniz da cok iyi degil doğrusu. 6bine 2060'ı satabilirsiniz piyasası.
  10. entryfinished

RTX 5000 serisinin gizli gücü fp4 ve saklanan teknolojiler !!!!

Hayvan sayisi ve entity artisi cpu ile alakalıdır. Ironiymis yeni gordum :(
  11. entryfinished

İ9 işlemci alınır mı?

Kesinlikle yapmayın, r5 5600- i5 12400f kaleminde işlemci, absürd fiyatlandirilmis. Anakartinizin destekledigi daha fiyat performans seceneklere yönelin, sokete gore degisiyor durum.
  12. entryfinished

OCCT Test sonuçlarım nasıl ?

Expert olmasina gerek yok, normal yazan yerde 15-30dakikalik test yapmaniz yeterli. Sonuçları ben de tam anlamadım doğrusu, fazla iyi geldi. Dediğim şekilde yaptiysaniz testi endiselenecek bir durum yok.
  13. entryfinished

RTX 5000 serisinin gizli gücü fp4 ve saklanan teknolojiler !!!!

Bence önce siz AI kullanmayı bırakın sonra arkadaşın metnine yorum yapın.
  14. entryfinished

Acer Nitro 5 çok düşük FPS

Sıcaklık değerlerini kontrol edin, windowsta güç seçeneklerinde performans modunda olduğundan emin olun.
  15. entryfinished

RTX 3070 Ti GPU kullanımı %50 üstüne çıkmıyor

Kartını fulleyecek oyunlar değil, ayrıca optimizasyonlari da rezil.
Geri