entryfinished isimli üyenin son içerikleri

1. entryfinished

8gb VRAM'in Yetersiz Oluşu!

Sınır bir deger, kaliteli bir PSU ise iş görebilir. Bahsettiğim kartlar yükte 300W cekiyor genelde. Almadan once tüm parçalar ile yükte watt kullanımı hesabını yaparsınız.
  2. entryfinished

Çözüldü✓ RTX 2080 Ayar Yapmaya Gerek Varmı

Ekran kartını FurMark 1080p high veya ultrada 15dk test yapıp sonuçları bize atın.
  3. entryfinished

Carx Street 5050 FPS Düşük Neden Yardım

Darboğaz var, oyun kaynaklı bir problem olabilir.
  4. entryfinished

Hangi Ekran Kartı Daha Mantıklı ? ( Rtx5080 Vs Rx9070xt )

Hocam fiyat farkı çok olmasa 5080 derdim doğrusu, ancak 9070xt f/p olarak çok daha iyi. Aradaki fiyat farkında değdiğini hiç düşünmüyorum. 5070ti da bakabilirsiniz.
  5. entryfinished

12 Bin TL'ye 11400f İçin Ekran Kartı Önerisi

İkinci el olur mu? sıfır için güzel bir tavsiye vermek zor. Arkadaşların tavsiyeleri güzel
  6. entryfinished

Sizin söylediğiniz kartların fiyat bandında ikinci elde 3080, 4070(biraz daha pahalı), rx6800xt - 6800 gibi kartlar var. Güç tüketimleri yüksek o yüzden önceden PSU'nuzu kontrol ediniz. 3080 alacaksanız da 12GB versiyonunu öneririm. Sıfırda da 9060xt veya 5060'dan herhangi biri olabilir. (Bütçe...
  7. entryfinished

Tüm mesajları okuyosan böyle bir yorum yapmazsın açıkçası. İlk mesajımda da belirttiğim gibi, GPU'ların kendisi kötü değil, fiyatlandırmalar kötü. Diyelim 5060 8GB çıktı, eğer 13-14bin liraya satışa sunsalar gayet alınabilir bir kart olarak kalırdı. Önceki mesajlarımda zaten bunların hepsini...
  8. entryfinished

5070ti Sff Sıcaklık Testi

Normalden bir tık sıcak duruyor.
  9. entryfinished

Öneri Ekran Kartı Önerileri

açıkçası 16gb almak her zaman daha iyidir, oynayacağınız oyunlara da bağlı. 1080p 8gb berbat değildir ama yeni almışken daha iyisini alırdım. eğer hikayeli felan oynuyorsanız benim tercihim 9060xt 16gb olurdu kesinlikle. ama ben 5060ti alacağım illa diyorsanız, 16gb için aradaki 8bintl farka...
  10. entryfinished

Öneri F/P Ekran Kartı Önerileri

Rekabetçi oynuyorsan 7800x3d'yi al. Ekran kartı tamamen bütçene ve kullanım amacına bağlı.
  11. entryfinished

Ekran Kartıma Bakım Yapmalımıyım

Kesinlikle bakımını yaptırın.
  12. entryfinished

9060xt Fiyatı Artar mı?

Valla kesin bir şey diyemeyiz, Türkiye'de yaşıyoruz. Bazen 20k civarina iniyordu ancak indirim kovalamak lazım. Kimse daha yukarı fiyatlara çıkmayacağının garantisini veremez.
  13. entryfinished

6GB VRAM ile 4K highda dlss up açtın sanırım, fg dediğin şey zaten VRAM yükseltiyor bir kere.
  14. entryfinished

Zotac Geforce RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb

Farklar minimal, fiyat uygunsa alınır.
Geri