enyavcs isimli üyenin son içerikleri

1. E

Lenovo r24s vs lg 24g411a-b hangi monitör daha iyidir

iyi forumlar 75 hz eski bir monitör kullanıyorum çok bütcem yok bu iki modeli buldum hangisini tercih etmeliyim daha farklı tavsiyeleriniz varmı lenovo r24s mu yoksa lg 24g411a-b modelimi
  2. E

Samsung tab a9 a9+ hangisi iyidir

İyi forumlar youtube ders çalışma video dizi film için falan bi tablet bakıyorum a9 a9 plus arasında kaldım bu bütçede ikinci el tablette olur 3 yıl sorunsuz götürse bana yeter zaten bilgisayar var oyun falan oynamam hiç video ders film için tavsiyeniz varmı
  3. E

2500 tl kablolu kablosuz kulaklık tavsiyesi

maks 2.5 çıkabiliyorum eskidi iyicene kulaklık uzun kullanabilceğim bişey tavsiye edermisiniz
  4. E

THERMALTAKE TR2 S 550W alınır mı?

İzmirde stok kalmamış başka tavsiyeniz varmı
  5. E

THERMALTAKE TR2 S 550W alınır mı?

İyi forumlar dün güç kaynağım fanı bozuldu. Dönmeyi kesti ve yanık kokusu yaptı eski bi psu zaten bende vatanda bunu buldum zaten çok iyi bir bilgisayarım yok bunu alsam nasıldır sorun çıkartırmı vatanda bu bütçede tavsiyeniz varmı vatandan istememin sebebi hemen bugün veya yarın alıp takıcam...
  6. E

Bitfenix psu alınır mı?

Ürün gözükmüyor hocam
  7. E

Bitfenix psu alınır mı?

Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+ Power Supply Bu psu alınır mı? ikinici ele bulaşmak istemiyorum buna denk geldim ikinci elde corsair cv 550 var 1200 tl fiyatı var bu maksimum 2 bin tl psu tavsiyesi varmı bütçem çok yok
  8. E

Itopya dragon 3060 alınır mı?

https://www.itopya.com/dragon-3060-intel-core-i3-14100f-msi-geforce-rtx-3060-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-ge_h27614#kategori_16 bu sistemde kasayı vento yapsam alınır mı? veya 20 22 bin arası hazır sistem tavsiyeniz varmı
  9. E

1000-1600 tl arası sata ssd önerisi

maksimum 1600 tl sata 500 gb ssd tavsiyeleriniz varmı
  10. E

1500 1600 tl klavye önerisi

Hocam başka tavsiye varmı 60 klavyeler çok hoşuma gitmiyor
  11. E

1500 1600 tl klavye önerisi

Selamlar yeni klavye almak istiyorum aklımda asus tuf k1 ve logitech g213 var uzun ömürlü olsun sorun çıkartmasın istiyorum tavsiyeniz varmı
  12. E

Xiaomi buds 4 lite vs xiaomi buds 4 active

İkisi de trendyol üzerinde 600 tl çok arada kaldım lite ile ilgili az ses diye yorumlar gördüm. Active silikonsuz diye rahatlık konusunda emin olamadım. Önceden silikonsuz kullanınca rahat edememiştim. Sizce hangisi alınır
  13. E

İtopya VOK-PLAYER V2 alınır mı?

İkinci el toplamak istemiyorum uzun sürecek pazarlıkla falan uğraşmaya zamanım yok bunu görünce alasım geldi destek için sağolun hocam
  14. E

Normalde aynı sistemi ikinci el almak istiyodum sıfır bulunca bakayım dedim bütçe maks 17 bin hocam
  15. E

Hocam link atamıyorum psu kasa masi olunca 16500 normal hali 15500
Geri