iyi forumlar 75 hz eski bir monitör kullanıyorum çok bütcem yok bu iki modeli buldum hangisini tercih etmeliyim daha farklı tavsiyeleriniz varmı lenovo r24s mu yoksa lg 24g411a-b modelimi
İyi forumlar youtube ders çalışma video dizi film için falan bi tablet bakıyorum a9 a9 plus arasında kaldım bu bütçede ikinci el tablette olur 3 yıl sorunsuz götürse bana yeter zaten bilgisayar var oyun falan oynamam hiç video ders film için tavsiyeniz varmı
İyi forumlar dün güç kaynağım fanı bozuldu. Dönmeyi kesti ve yanık kokusu yaptı eski bi psu zaten bende vatanda bunu buldum zaten çok iyi bir bilgisayarım yok bunu alsam nasıldır sorun çıkartırmı vatanda bu bütçede tavsiyeniz varmı vatandan istememin sebebi hemen bugün veya yarın alıp takıcam...
Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+ Power Supply
Bu psu alınır mı? ikinici ele bulaşmak istemiyorum buna denk geldim ikinci elde corsair cv 550 var 1200 tl fiyatı var bu maksimum 2 bin tl psu tavsiyesi varmı bütçem çok yok
https://www.itopya.com/dragon-3060-intel-core-i3-14100f-msi-geforce-rtx-3060-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-ge_h27614#kategori_16
bu sistemde kasayı vento yapsam alınır mı? veya 20 22 bin arası hazır sistem tavsiyeniz varmı
İkisi de trendyol üzerinde 600 tl çok arada kaldım lite ile ilgili az ses diye yorumlar gördüm. Active silikonsuz diye rahatlık konusunda emin olamadım. Önceden silikonsuz kullanınca rahat edememiştim. Sizce hangisi alınır