Lordları zindana atınca hemen kaçıyorlar, idam edince oyun oynanmaz hale geliyor, satsam parası işe yaramıyor (Demircilik kastığım için istemediğim kadar altınım var). Bu lordlarla başka bir şey yapma şansım yok mu?
RAM kullanımı boşta (sadece steam ve vanguard açık) aşağıdaki gibi 6,5 GB civarında geziyor, operayı açınca bu 8-9lara çıkıyor. bu normal değil bence oyun açınca falan bellek yetersiz kalmaya başlıyor operadaki sekmeler kapanıyor. sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim
Bırakacağım videoda 4 kişilik olan oyunu daha fazla kişi oynuyorlar (sanırım 6 kişi). Yayından girmeden önce ne yaptıklarına baktım ancak ekranı kapatıyor ve bir program vs. açıp bunu yapıyorlar. Bunun uygulamasını bilen var mı, bunu nasıl bizde arkadaşlarımla yapabiliriz?
HDD Raw türündeydi ve birim halinde değildi ben birim haline getirdim hala Raw ancak ps'ye taktığımda önceden açılan oyunları şu an açamıyorum. Birimi silmeye çalıştığımda üzerindeki tüm veriler silinir yazıyor. İçinde bir şey kaldı mı onu da bilmiyorum ancak kaldıysa silinmemesi gerek. Nasıl...
Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor...
5kya kadar çıkamıyorum ne yazık ki yakın zamanda kasaya harcama yaptım ama yukarıda atanlara içim ısındı onlardan birini alabilirim
1725914637
Bunu Alicam muhtemelen yardımcı olan herkese teşekkürler
3-4 k arasi oyuncu monitörü arıyorum LoL ve FPS oyunlari oyunları hikayeli oyunlar girdiğimde oluyor nadiren çok az gezindim böyle bir şey buldum monitörden cok anlamıyorum
https://www.n11.com/urun/gamepower-vivid-f20-27-1-ms-100-hz-rgb-full-hd-curved-va-led-monitor-50082646?magaza=speedtecno...