EnYorWizz isimli üyenin son içerikleri

1. EnYorWizz

Öneri Bannerlord'da tutsak lordlar ne işe yarar

onu bilmiyordum muhtemelen öyle kullanırım bundan sonra sağol ilişkiler bozuluyor ya yoksa bende öldürüyordum
  2. EnYorWizz

Öneri Bannerlord'da tutsak lordlar ne işe yarar

Lordları zindana atınca hemen kaçıyorlar, idam edince oyun oynanmaz hale geliyor, satsam parası işe yaramıyor (Demircilik kastığım için istemediğim kadar altınım var). Bu lordlarla başka bir şey yapma şansım yok mu?
  3. EnYorWizz

Yardım Steamde 2 saati geçmiş oyun iade olur mu

2 gün önce fifa 25 aldım, oyunu 3.6 saat oynadım ama beni hiç sarmadı. iade etmek istiyorum ama şartlarda sınır 2 saat diyor. iade etme şansım yok mu
  4. EnYorWizz

Yardım PC boşta çok RAM kullanıyor

o kadar fark ediyor mu ya
  5. EnYorWizz

Yardım PC boşta çok RAM kullanıyor

RAM kullanımı boşta (sadece steam ve vanguard açık) aşağıdaki gibi 6,5 GB civarında geziyor, operayı açınca bu 8-9lara çıkıyor. bu normal değil bence oyun açınca falan bellek yetersiz kalmaya başlıyor operadaki sekmeler kapanıyor. sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim
  6. EnYorWizz

Yardım 4 Kişilik Oyunu Daha Fazla Kişi Oynama

kralsın valla o kadar aradım bulamadım
  7. EnYorWizz

Yardım 4 Kişilik Oyunu Daha Fazla Kişi Oynama

Bırakacağım videoda 4 kişilik olan oyunu daha fazla kişi oynuyorlar (sanırım 6 kişi). Yayından girmeden önce ne yaptıklarına baktım ancak ekranı kapatıyor ve bir program vs. açıp bunu yapıyorlar. Bunun uygulamasını bilen var mı, bunu nasıl bizde arkadaşlarımla yapabiliriz?
  8. EnYorWizz

Öneri 40-50k dizüstü önerisi

Bütçe 40-50k arkadaşım hem oyun oynayacak hem de yazılımla ilgileniyor. Bunun için laptop önerebilir misiniz
  9. EnYorWizz

Yardım HDD birim haline getirdim içindekiler silindi mi?

HDD Raw türündeydi ve birim halinde değildi ben birim haline getirdim hala Raw ancak ps'ye taktığımda önceden açılan oyunları şu an açamıyorum. Birimi silmeye çalıştığımda üzerindeki tüm veriler silinir yazıyor. İçinde bir şey kaldı mı onu da bilmiyorum ancak kaldıysa silinmemesi gerek. Nasıl...
  10. EnYorWizz

Okumadan hangi meslekler yapılabilir

Hazırlık sınıfı okudum ordan da nakil ile bilişim bölümü meslek lisesine gittim ama okumak benlik değil ve bu yolun sonunda kendimi meslek sahibi olarak göremiyorum. Bilgisayar gibi şeylere ilgim olduğu için yazmıştım ama dersleri yapamıyorum kitap yazı gibi şeyler görünce resmen midem bulanıyor...
  11. EnYorWizz

3-4k arası oyuncu monitörü

5kya kadar çıkamıyorum ne yazık ki yakın zamanda kasaya harcama yaptım ama yukarıda atanlara içim ısındı onlardan birini alabilirim 1725914637 Bunu Alicam muhtemelen yardımcı olan herkese teşekkürler
  12. EnYorWizz

Ben bakarken ürüne zam gelmiş zaten :D ekran kartı rx6600. O monitör türlerini görmüştüm eskiden hangi tür önerirsiniz.
  13. EnYorWizz

Önerileri degerlendiricem eyw öneriler için
  14. EnYorWizz

Kasasına kötü diyorlardi monitörude kötü sanırım sağolun oneri icin
  15. EnYorWizz

3-4 k arasi oyuncu monitörü arıyorum LoL ve FPS oyunlari oyunları hikayeli oyunlar girdiğimde oluyor nadiren çok az gezindim böyle bir şey buldum monitörden cok anlamıyorum https://www.n11.com/urun/gamepower-vivid-f20-27-1-ms-100-hz-rgb-full-hd-curved-va-led-monitor-50082646?magaza=speedtecno...
Geri