Herkese iyi akşamlar iyi forumlar oyunda beğendiğim bir seti almak için ucuz vp arayışındaydım ve Eneba ile karşılaştım baktığım çoğu siteden %10-%15 daha uygun fiyatları aranızda alışveriş yapan varsa beni aydınlatabilir mi güvenilir midir yoksa bedava peynir fare kapanında olur diyip uzak mı...
seçimlere kadar kesin bir şey söyleyemez kimse ama ben genede param değer kaybetmesin diyosan en kötü ihtimalle ya altın ya da döviz alman olur şu an kesin olan bişey varsa o da seçimden sonra dövizin her şekilde fırlayacağı genede diğer kaynaklara göz gezdirmen yararına olur
2 seçenek var
1. seçenek: ben kabloyla vesaireyle uğraşamam diyosan kablosuz
2. seçenek: ben onu hergün şarj edemem şarjla mı uğraşcam diyosan kablolu
ama benim şahsi görüşüm kablosuzdan yana eğer yoğun bi hayatın varsa akşam gelip 2-3 el atıp çıkıyosan şarj senin için çok da dert olmayacaktır
benim bi arkadaşımda vardı benimde deneme fırsatım oldu ilk başta kulaklık gerçekten hafif ve güzel duruyo ses kalitesi de kablosuz bir kulaklık için güzel sayılabilir mikrofon performansı aman aman değil ama telefona bağlayabilir misin bilmiyorum yanında bi usb dungle ile geliyo ama onu typceye...
samsung kendisi gerçekten güzel bir panel üreticisi ama oyuncu monitörleri nasıldır tam bilmiyorum ama hem marka hemde özelliklerden dolayı ben olsam asus tercih ederdim tek sıkıntısı asusun adam akıllı ayar ayağı olmaması samsung için bi avantaj