Hocam bitmiş :( şimdi siz girince baktım. Kuponu ben de bulamadım. 14. 500e buldum şimdi de. 15k ya kadar çıkabilirim. 14.500e bu cihaz alınır mı? İkinci el önermezseniz sevinirim. Başka şehir olma durumu veya elden de alınsa sonuçta kullanılmış ürün pek güvenemiyor insan.
Hocam şarjı benim için çok önemli şarjı iyi olsun Ve boyutu büyük olsun donmasın kasmasın not uygulaması iyi olsun yeter bana. 15k üstüne çıkamıyorum bir de ikinci ele nedense soğuk bakıyorum. Elden almadığım 2. Eli de kabul edemem.
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Bu fiyata kesin önerir misiniz hocam? Aklınızda buna alternatif var ise öğrenmek de isterim. Bir de herhangi bir şekilde ekranda donma kasma vs mevcut muydu? Ayrıca kalemi ergonomik mi? Yani elimi yormasın rahat rahat yazayım istiyorum.
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-128gb-8gb-12-4-android-tablet-sm-x610nzsatur-gumus.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA8Lu9BhA8EiwAag16b0vHaxu9H57kUBqRvfdjhotikWlkXmhMUhYGv0SPcszVOIeRm7qQbRoCjtgQAvD_BwE
Arkadaşlar indirim kodu var %5 kadar sizce 14.000Tl ye alınır mı? Oyun...
Ayrıca ortalama FPS
Hocam zaten 65 FPS ile oynuyorum ortalama ve high da oynuyorum. Birazcık vakit geçince bu uyarıyı veriyor. Normale falan alınca görüntü kötüleşiyor. 65 FPS alırken bu uyarıyı vermesinin mantığını da çözemedim zaten.
Arkadaşlar rdr2 de sürekli memory running hatası alıyorum hafızanın dolduğu ile alakalı. Rdr2 2600 VRAM kullanıyor toplam da PC de 3.3klık bi VRAM kullanımı mevcut. Yine de v ram hafızası dolu diye uyarı veriyor çok saçma. Bu uyarı gelmesine rağmen oynamaya devam etsem herhangi bi sorun yaşar...
3950 VRAM toplam da kullanıyor oyun. Bende de i5 12500 3050ti var. Böyle bir bildirim gelmesine rağmen hiçbir şekilde kasmadan oynuyorum. Dikkate almalı mıyım yoksa önemsiz mi? Ultrada da high ayarda da karşıma çıkıyor 3 GB VRAM kullanırken de çıkıyor anlayamadım tam olarak
Arkadaşlar abra v19.2.5 bilgisayarımı aldım drivlerleri falan kurdum. Bilgisayar canavar gibi çalışıyor ama sesi bi tık boğuk gibi geldi. Bu genelde böyle mi yoksa internet sayfasından ses için driver indirip kurmam mı gerekiyor? Bilgisi olup yardımcı olmak isteyen varsa sevinirim.
1669796669...
Öneri üzerine bu modeli an itibari ile almış bulunmaktayım. Windows 11 kurmayı bilmiyorum. Elimde flash ve eski PC mevcut. Nasıl kurulduğu konusunda yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? Youtube üzerinde herkes farklı yapıyor çünkü. Tam olarak hangisi nasıl neden doğru bilmiyorum.