Hocam zaten duyduğum kadarıyla bu illegal kumar sitelerinde bile para yükleyince değilde çekince ceza geliyormuş analayacğın devlet kazandığımızın peşinde kaybettiğimizin değil zaten bu siteler skin satış siteleri olarak geçıyor global de parayıda playsultan baynogame de satış yaparak...
Csgo skins de 5x civarı bi kâr elde ettim 20 dolardan 102 dolar civarı
1745236446
Csgo skins ten başka yerde oynama paranı kaptıracaksan bile burda oyna
Arkadaşlar, bu aralar CS2 kasa açma sitelerine merak sardım. Bayağı da kâr elde ettim. Ancak, sitelere yüklemeleri hep kartımla yaptım. Bir sıkıntı ya da problem olur mu? Deneyimi olan var mı dostlar?
Not: Kullanılan kart HADİ Kart.
Arkadaşlar bir Steam hesap projesine başladım. Diğer hesabım VAC yedi ve geri açtıramadım. Bu yüzden 2000 TL ile güzel bir Steam hesabı yaptım ama şimdilik sadece CS2 üzerine odaklandım. Şimdi masrafları saymaya başlayayım.
CS2 Seçkin: Düz Hesap 600 TL
Steam Puan (20.000): 160 TL
Steam Level...
Evet kulak içi her ikiside takılı hocam ses herzaman full donanımsal bir sorun yok ama devamlı oluyor artık başka birinde oluyormu diye kontrol etmem lazımdı
Arkadaşlar selam bayadır garipsediğim ve artık korktuğum bir durum var bilenleriniz vardır California Dreamin adında bir şarkı var ve ben bu şarkıyı ne zaman açsam farklı bir şekilde başlıyor
Misal "All the leaves are brown" ile başlayan yer bazen "the leaves are brown" la başlıyor bazen bu...