Hocam ben işim gereği dönemsel olarak 3 ay falan sadece online çalıştığım oluyor o dönemlerde de tüm gün açık oluyor monitör haliyle bu sebeple korkuyorum...
Oled de yanma olayından çok korkuyorum 500hz kısmında ise çinli firmalarda ilk 6 aydan sonra panel problemleri falan yaşanabiliyormuş galiba görüntü vermeme...
Ya beyler tamam haklısınız mobilde imza olayını bilmiyordum ama allah aşkına sanki 4K 500hz monitör attım oyunu söylememe gerek var mı fps oynıycam demekki...
aralarında fark vardır ama dağlar kadar mı orası muamma iki monitörün pek farkı yok hem de daha küçük bir ekran geçeceksin gerçek bir fark istiyorsan min...
Arkadaşlar merhabalar şuanda kullanmakta olduğum monitör ilk linkini vermiş olduğum. Fiyatını uygun bulduğum için kendiminkini satıp 2. linklediğim monitörü...
3S de 3'teki insanların belirttiği sıkıntıların çoğunu giderdiler diye biliyorum revize edilmiş model gibi düşünebilirsin en azından inceleme videolarında...
https://www.tebilon.com/sapphire-radeon-rx9070xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-rdna-4-fsr-4-amd-ekran-karti-11348-01-20g/?ref=akakce&v=1.90.1
Bunu bu fiyattan...
Şimdi şöyle imzada gözüken sisteme 5080 almayı planlıyorum sanırım 4k tercih etmem daha doğru olacaktır monitörü, bekleyip 5080 superde alabilirim ama her...