Hata kodu vermiyor hocam sadece attığım ss ve başka oyunlarda yükledim denemek için playstation oyunları açılmıyor sadece diğer oyunlar açılıyor. Last of us...
Bilmiyordum o durumu en kötü iade ederim sorun olmaz bence.
1765473781
Vallahi artık gamepass falanda pahalı olunca direkt oyunları almaya başladım bence...
Clair Obscur: Expedition 33, Dying Light 2 Stay Human, Ghost of Tsushima, Assassin's Creed Shadows bu oyunları önceden kalan ödüllerim vardı kullandım ve 2k...
Hemen deneyip dönüş yapacağım fakat böyle de düzelmezse ilk defa windows 11 kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi yada format atsam düzelme şansı var mı...
Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım...
Güzeldir iyidir ama DRAM yok, Twice Once kpopcu hanım 😂
1764953304
Samsung Eğitim İndirimi yazın, samsung hesabı + e devletten öğrenci belgesi.
1764953313...
Bende dün ar
Bende dün arkadaşın paylaştığı ayarları yapmayı çok denedim maalesef bende de çıkmıyor. Sol üstteki sekmede bulunan bütün ayarlara tıkladım...
Beyler ben bu kulaklığı aldım kullanıyorum şuan kendi uygulamasındaki ses ayarlarını beğenmedim Allah aşkına biri yardım etsin sesler çok boğuk nerden...
Hikâyeli ve fps oyunları oynuyorum. Bütçem 5k renk olarak da siyah olursa çok memnun olurum bütün ekipmanlarım siyah çünkü. Uzun süre kullanabileceğim...