Sarıyor çünkü etrafta bu kadar her daldan bilgisi olan adam yok gerçi şuanda bana yardımcı olan bi bilgisayar tarafında olmuştu vatandan sistem almıştım o gün burayı gördüm yardımcı olundu baya
1772995179
Tamm kanka yolal
İstanbul’da kuyumcu dayım yaşım 19
1772994878
Caymana külüstür demen acayip bozdu be usta Taycan mantıklı ama oda elektrikli 4 cabrio veya cle 300 lerde güzel gibi ben eski kasa porschelerı beğeniyorum ama 2018 kasaları mesela cayennr güzel ama çok pahalı pıyasası ve yaşıma gıtmez
Telefonumda internet var daha önceden hep PC den bağlanıyordum oyun oynamak için şimdi bağlanamıyorum hem PC bağlanmıyor hem telefon bağlanmıyor yani 14 prodan PC ye internet aktaramıyorum bağlanıyor ama internet yok güvenli diyor
Dostlarım evimde internet yok telefonda Vodafone dan almış olduğum sınırsız gb kampanyası var kişisel erişimi açıyorum PC bağlanıyor ama internete girmiyor neyse çıkıyorum babamınki Türkcell onunla gidiyorum onunkiyle internet açılıyor benimkinde açılmıyor lütfen yardım eder misiniz?
Selamın aleyküm telefonun internetini PC ye bağladım ama ne Steam nede epi games açılıyor Google açılıyor ama Steam epic games açılmıyor önceden açılıyordu niye böyle oldu yardım eder misiniz