epichef isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Ssd test sonucu okuma

arkadaşlar gün itibarı ile firmadan geri dönüş sağlandı ürünü sıfır ile değişim yapmışlar . m2 ssd sorunlu çıktı yani yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  2. E

hocam bütün varyantları denedim yok ümidi kestim bugün servise yollucam edit : ssd servise yollandı servis dönüşü buraya son durumu paylaşıcam yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim saygılar.
  3. E

yok hocam yaklaşık 20 saattir çözemedik
  4. E

buyrun hocam sonuçlar bu
  5. E

hocam bios son sürüm güncel versiyon sabahtan beri uğraşıyorum bir kaç arkadaş m2 slotunun bios tan hızını yükseltin x4 yapın dediler benim biosta sadece m2 link mode var oda gen 1-2-3 seçenekleri var gen3 e çektim sonuç yinede değişmedi yarın başka bir sistemde bulabilirsem biosunda m2 slot...
  6. E

buyrun hocam
  7. E

ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart 1731023179 hocam hepsini denedim sonuç değişmedi 1731023237 hocam format attım 0 dolulukta da aynı sonuçları aldım
  8. E

yarın ssd yi başka sistemde teste tabi tutucam aynı değerleri başka sistemde de alırsam göndericem
  9. E

yok hocam tek tek bütün menüyü gezdim öyle bir ayar yok m2 link mode var onunda seçenekleri arasında gen1 gen2 gen3 var gen3 e aldım yine aynı servisle iletişime geçtim gönderin bakalım bir sorun varsa yeni gönderelim dediler sanırım göndericem
  10. E

buyrun hocam
  11. E

hocam bios da m portu hız ayarı yok
  12. E

hocam ürünün okuma hızı 3300 yazma 1700 söylediginiz uygulamadaki sonuclarda bu
  13. E

yok hocam dediğim gibi sadece m.2 link mode var seceneklerdede gen1 gen2 gen3 ve auto var gen3 e cektim ama sonuc yine değişmedi. sanırım ssd yi servise göndericem
  14. E

hocam benim bios ta gönderdiğiniz görseldeki aramada sadece m.2 link mode cıkıyor
  15. E

sata sürücülerinide kurdum hatta üreticinin yazılımı ile test ler yaptım sonuc aynı bios ta yapılması gereken bir ayar olabilirmi?
Geri