epicLexux isimli üyenin son içerikleri

1. E

Max 900 tl klavye önerisi

%60?
  2. E

Protein ocean deep sleep

tanıdık uyku için protein oceanın kapsülleri vardı onu kullandı etkisini göremedi
  3. E

Bi ben mi para kazanamadım??

yeniliği getirenler değilki yenilikten anında haberdar olanlar 1708548652 chatgpt 4 alıcan ona bir metin yazdırıp cümleleri tek tek fotoğrafa dönüştürücen
  4. E

Bi ben mi para kazanamadım??

Neden böyle şeyleri ben sonradan duyuyorum elemanların nasıl aklına geliyo.Saçma sapan yapay zeka ile oluşturulmuş kedi videoları milyonlarca izlenmiş 300k abone yapmış çatır çatır para kazanıyo. başkası yine yapay zeka ile hikayeler anlatıyo çatur çatır kazanıyo.Ben bunları sonradan öğreniyorum...
  5. E

Hepsiburada indirim bitmeden yardımcı olucak varmı??

fiyatları kontrol ederken gördüm ram ddr4 :/
  6. E

yukarda attığın sistemde ram yokmu ben mi göremedim
  7. E

eyw reis ama benim için ti olması fazla önemli değil işlemci ve ram yüksek olsun kafi
  8. E

hepsiburada taksit olayı ç0ok iyi yoksa itopya yerine gamingenden alırım daha iyi
  9. E

benim bilgim yok indirim lafını duyunca bir şey sandım anlayan biri bi yardımcı olsa aslında bi toplayıp karşılaştırsak
  10. E

hem taksit hem indirim akmazmı?
  11. E

tek tek toplamaktan anlayan bir arkadaş yardımcı olabilirmi bütçe 30k civarı
  12. E

Hepsiburada indirimlerinden tek tek bilgisayar toplamak

klavye %60 yanlışlıkla entere bastım o konuyu yanlışıkla açtım ytnai 1708534441 sunrıseyi 32 gb ram ve kasayı değiştyiricektim fakat taksit olayı iyi geldi hepsiburada da anlamadığım parçaları falan göremeyitrouxz
  13. E

Hepsiburada indirimlerinden tek tek bilgisayar toplamak

Yardımcı olabilicek varmı.Gaminggenden 7500f 4060lı bir sistem alıcaktım şuan hangisi daha uyguna gelir %5 inidirmli tüm parçalar yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler
  14. E

KAAN ilk uçuşunu yaptı✈🛫🚀

bizde bu ülke için savaştık diyolar.Türklerden farklı 1 tane muamele görmüyorlar fakat akılları ciddi derecede yıkanmış.Bunun en başıda selodur.Kimi gördüysem adama tapıyorlar.Kendilerini savunmak için kullandıkları tek kelime var bizde bu ülke için savaştık diyorlar
Geri