epilepsicaner isimli üyenin son içerikleri

1. epilepsicaner

LOL DÜŞÜK FPS SORUNU!

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar Sistem özellikleri aşağıdaki ekte Lol de bir türlü ayarları yapamadım oyunda fps ilk dklardan sonra 160-180 arası geziyor, ben aynı fpsi 1650 super kartım varken alıyordum. ben 240 sabit gelir diye düşünüyordum. Ekran 2k A
  2. Sıfır performansı veren Rx6650 xt

Comment by 'epilepsicaner' on the classified ad 'Sıfır performansı veren Rx6650 xt'

param güvende ile 6800 olur mu reis
  3. Gigabyte Nvidia Rtx 3060 Ti 8 Gb

Comment by 'epilepsicaner' on the classified ad 'Gigabyte Nvidia Rtx 3060 Ti 8 Gb'

kral param güvende ile 7500 e alabilirim
  4. epilepsicaner

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

hocam sağolasın komageneden abur cuburları doldurdum 150 ye geldi bir sürü şey . attığında kullandım yorum şimdi yazıyorum
  5. epilepsicaner

🔥İndirim Trendyol indirim kodları

hepsimi
  6. epilepsicaner

Yardım KTC 3437₺lik monitör SİPARİŞ ETTİM İYİ Mİ?????

dostum bence monitör güzel 24.5 inç de gayet yeterli hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bedava bence
  7. epilepsicaner

❌İndirim Bitti! Trendyol Bilgisayar Ekipmanlarında Geçerli 1500TL 'e 400TL Kupon Kodu

1599 fiyata klavyede kabul etmiyor kodu. 2000tl lik klavyede uyguluyor ayarlamar çekiliyor sanırım ürünlere. ama teşekkürler faydalı<3
  8. epilepsicaner

MONİTÖR ÖNEREBİLİRMİSİNİZ! BÜTÇE 6-7K ARASI 2K

YARDIMCI OLUN ARKADASLAR İNDİRİMDEN YARARLANMAK İSTİYORUM N11 TREDNYOL OLURSA SEVİNİRİM
  9. epilepsicaner

ADİDASIN UYGULMASINDA ÇOK GÜZEL İNDİRİMLER VAR!!!!! KAÇIRMAYIN

https://www.adidas.com.tr/tr/runfalcon-5-kosu-ayakkabisi/IH7758.html BU AYAKKABI UYGULMADA ŞUAN SEPETTE 2.144 TL VE PEŞİN FİYATA TAKSİTTE VAR
  10. epilepsicaner

İNDİRİM MONİTÖR 27" 2K F/P DEĞERLENDİRİN

https://www.incehesap.com/msi-mag-274qf-27-180hz-0-5ms-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-fiyati-84620/
  11. epilepsicaner

800-1500 ARASI BOŞ KASA ARIYORUM RGB Lİ

kesinlikle. teşekkür ederim
Geri