Epsinol isimli üyenin son içerikleri

1. E

Youtube telif yedim aynı ses olan farklı kişiler yememiş

teşekkürler hocam deneyeceğim
  2. E

teşekkürler hocam gelirden ziyade ayar olduğum kısım kimse telif yememiş oyun müziği the last of us part 2 unbroken ismi sadece ben yemişim sinirimi bozan bu saçmalıktan başka bir şey değil
  3. E

Hocam yt videomda telif yedim bir oyun müziğinden ve video bu yüzden yayınlanmıyor ancak aynı yer aynı müzik bir sürü büyük küçük yayıncıların yt kanallarında mevcut bir tek bu telifi ben yedim neden?
  4. E

Asus VG249Q3A vs MSI Mag 256F

aga ne yaptın ya ben de karar veremedim
  5. E

Ikinci monitör almayı düşünüyorum

Eyvallah hocam
  6. E

Ikinci monitör almayı düşünüyorum

Bütçem ortalama olarak 5k iki monitör arasında kaldım önerileriniz var mıdır? https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896...
  7. E

🔥İndirim Rampage Crimson 25" 180Hz 0.5ms IPS 🔥3.798 TL

İkisi arasında kaldım https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584
  8. E

🔥İndirim Rampage Crimson 25" 180Hz 0.5ms IPS 🔥3.798 TL

yemin ediyorum şimdi alıyordum bi göz atayım dedim 2. monitör için alıcaktım
  9. E

İkinci monitör almak istiyorum

İkinci bir monitör almayı düşünüyorum bütçe 5k marka takıntım yok ama dandirik bir marka da olmasın
  10. E

Elgato wave 3 mikrofonu ile uyumlu mikrofon standı

Merhaba arkadaşlar elgato wave 3 mikrofonum var ancak bunun için stant almak istiyorum önerisi olan var mı
  11. E

Elgato wave 3 almayı düşünüyorum alınır mı sizce yayın için kullanacağım

Bir kısmını donate parasıyla karşılayacağım kendi biriktirdiğim param da var üstelik ıtopya da indirime girmii ondan dolayı almayı düşünüyorum ama karar veremedim
  12. E

Elgato wave 3 almayı düşünüyorum alınır mı sizce yayın için kullanacağım

2024 senesinde yayınları paşa paşa yaptırır mı sizce
Geri