Bir arka mahallede var deniyeyim
1696016013
YouTube da filan gördümde güvenemedim birde baya eski videolar ondan denemedim denerim ama yanlış kişiye atma olasığım muhtamel
1696016806
Krc_ diye mi başlıyor o kişinin
Merhabalar arkadaşlar ben Adananın bir ilçesinde yaşıyorum ve bulunduğum mahallede alt yapı yok yakınlarda var ama şansızlık bir bizim mahallede yok nasıl alt yapıya baş vurabilirim, nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ve bütün mahalle onayı mı lazım, sadece ben başvurduğumdan dolayı para...
Merhabalar arkadaşlar ben Adananın bir ilçesinde yaşıyorum ve bulunduğum mahallede alt yapı yok yakınlarda var ama şansızlık bir bizim mahallede yok nasıl alt yapıya baş vurabilirim, nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ve bütün mahalle onayı mı lazım, sadece ben başvurduğumdan dolayı para...
Merhabalar bütçem düşük olduğundan malüm fiyatlar da çok fazla ekran kartlarında ikinci el alasım var alırken neye bakmamız lazım?
Ve hangi ikinci el siteleri güvenli ve site önerebilir misiniz ne zaman baksam bildiğim tek site var oda hep aynı şeyler var sıfıra yakına satmaya çalışıyorlar...
Teşekkür ederim yardımın için
1693583491
Bende aklıma o takılmıştı ilk defa ayrıntılı inceleme başladım ondan kafam karıştı internete çok açıklayıcı bir kaynak bulamadım teşekkür
Merhabalar ben bir ana kart almak istiyorum işlemcim ryzen 5 5500 uygun ve fiyat performans konusunda hangi ana kart iyidir. Birde wifi özeliği yok diyor baktığım kartlarda çok öenmlimi olmasada olurmu.