eqnss isimli üyenin son içerikleri

1. eqnss

Bu laptop alınır mı?

ıyı dıye bılıyorum ama ssd yukseltebılırısn daha sonra ıstersen oyunda oynasan az kalabılır ssd
  2. eqnss

40K Bütçe Laptop Önerisi (Yazılım ve Oyun)

usatad ben monster abra a5 v17.3.4 kulanıyorum 3 yıl olucak evet eğer laptop klavyesi kulanacaksan ısıma durumundan dolayı baska seceneklre bekabılırısin ancak benım gıbı ayrı klavye fare kulanacaksan mantıklı olabılır ben zamanında ındırmde dıye almıstım bır sorunla karsılasmadım suan fıyat...
  3. eqnss

40k Bütçe Laptop Önerisi

usatad ben monster abra a5 v17.3.4 kulanıyorum 3 yıl olucak evet eğer laptop klavyesi kulanacaksan ısıma durumundan dolayı baska seceneklre bekabılırısin ancak benım gıbı ayrı klavye fare kulanacaksan mantıklı olabılır ben zamanında ındırmde dıye almıstım bır sorunla karsılasmadım suan fıyat...
  4. eqnss

Laptop Önerisi (40K Bütçe)

5. eqnss

Çözüldü✓ Gamepower eva 7 yoksa havit gamenote kb884l hangisi

onu bekleyeceğim hocam eger duserse onu alayım o zmaan ama eva 7 neden kotu
  6. eqnss

Çözüldü✓ F/p klavye önerisi verebilirmisiniz

hocam %75 en ıyı secenegım dır birde %65 de olabılr ama onemlı olan ok tusları %60 gıbı ıc ıce olasın yterlı
  7. eqnss

Çözüldü✓ F/p klavye önerisi verebilirmisiniz

selamlar guzel bıldıgınız veya aktıf kulandıgınız klavyelerden onerirmisiniz bütçem 1500-2000
  8. eqnss

Çözüldü✓ Gamepower eva 7 yoksa havit gamenote kb884l hangisi

selamlar klavye arayısına gırdım ve eva 7 ile havit gamenote kb884l arasında akldım sızce hangısı daha ıyı parama deyer bılen bırı veya aktıf kualanan bırı yazabılır mı
Geri