Roblox studio da oyun yapmaya çalışıyordum ve Kaç gündü Rust a girmedim ama pc yi açınca steam arkada açılıyor otomatik Onuda kapatmamıştım Yani steam de arkada açıktı ben oyun yapmaya çalışıyorken bir anda görseldeki gibi karşıma çıktı rust da 47 saatim var yeni başlamıştım ve 3 4 gündür...
Rust oynayım dedim ve balta ile kazma meşale arasında hızlı geçişler yapınca bir şey oluyor anlamadım bi anda fps 2 ye falan düşüyor drop yiyorum gibi oluyor ve bazen oyunda donma oluyor ve hiç açılmadığı oldu bende tüm ekran kart ayarlarını sıfırladım ama yine aynı problemle karşı karşıyayım…...
Biri yardım etsin Rust girdim ve ayarlara bakarken Bi anda dondu oyun Ama windows tuşuna basınca klavyeden donmadığını anladım ama oyunda klavye mouse çalışmıyordu bunu sürekli yaşıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum yardım lütfen 🙏🏼
PC yi itopyadan aldım 650w 80 bronz sertifikalı ekran kartı...
Nası bir rapor yani ben ama Ekran kartı ve işlemcinin tam güçte çalıştığını sanmıyorum çünkü daha iyisini yapacak potansiyel var ama nasıl açıcam bu ayarı
9060xt 16gb Ryzen 5 7500f sistem topladık ama Oyun açmada sıkıntı yaşıyorum örnek olarak Hoqwars legacyi açıyorum ama Açılırken siyah bir ekranda Uyarı Yazısı geliyor oyunun ekran parlaklığını kısın işte Oyun gözünüzü bozabilir vs vs ondan sonra Biraz bekliyor ve Oyuna girmiyor direk Hoqwars...
itopyadan sipariş ettiğim hazır sistem ne zaman gelir sizce ayın 17 sinde sipariş vermiştim 5. Gün bu sipariş hazırlanıyor diyor hala Adana’ya gelecek kargo bi fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim ?