equo124 isimli üyenin son içerikleri

1. E

5000tl monitör önerisi

AOC 24G4X Monitör Lenovo Legion R25i-30 Monitör AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu da düşünebilirim.
  2. E

Müfredat değişikliği mezuna kalmayi etkiler mi

Arkadaşlar biliyorsunuz müfredat degisti yüzde 35 seyreltilmiş integral filan kaldırılmış sanırım.sizce eski müfredatı görem biri mezuna kalıp yeni müfredat sınavına girse daha iyi mi olur.
  3. E

1500 1700 TL arası kulaklık önerisi

H2002p dışında kulaklık önerebilirsiniz benim de aklımda olan birkaç kulaklık var https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-core-7-1-hx-hscc-2-bk-ww-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html...
  4. E

h2002p discord da cızırtı sesi geliyor

Kulaklığı 1 hafta önce aldım ses fulldeyken,ses değiştirirken ve mikrofonu kullandığımda cızırtı sesi geliyordu yeni ürün gelmesine rağmen sorun devam ediyor yardımcı olabilir misiniz
  5. E

Epic Games oyun önerisi

Arkadaşlar Epic Games'de 1100TL bütçem var. Kendime bir sepet yaptım hala oyun ekleyebilirim.oyun ekle veya çıkarma önerisi yaparsanız sevinirim (GoW RDR2 TLOU Uncharted oyunları PlayStation'da var önermenize gerek yok)
  6. E

9.sınıf ilk sınavlar obp yi çok etkiler mi

hocam o kadar etki ediyor mu ya ben sitelere baktığımda o kadar geri atmıyor
  7. E

hocam çalıştın mı yoksa çok kafaya takmadın mı çünkü obp baya avantaj diye biliyorum
  8. E

cevap için teşekkürler gerçekten içimi rahatlattı bu sınavlarımı elimden geldiğince yüksek tutucam diğerlerinde de aynı hataya düşmeyeceğim bu arada yks de sıralaman kaçtı(eğer girdiysen)
  9. E

hocam o nasıl oldu özel okul filan mı
  10. E

Merhaba abilerim ben bu sene 9.sınıfa geçtim lgs puanım 449 ama bu dönem ilk dersleri ve obp yi pek ciddiye almadım obp nin ne kadar önemli olduğunun farkına yeni vardım sınavların başlamasına 9 gün kaldı ve ben sınavlara neredeyse hazır değilim sınavlara girsem bile max 60 70 alırım ilk...
  11. E

Bu Mouse pad alınır mı?

n11'den Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/xrades-24-model-mouse-pad-70x30-90x40-gaming-oyuncu-mousepad-3325403?magaza=bizdeyokyok Eğer bu kötüyse Bu fiyat bandında başka...
  12. E

Steam den 50 TL oyun önerisi

Steam yaz indirimlerinden Just Cause 2 ve 3 aldım 4 Complete Edition(tüm DLC'ler açık)ü de alacaktım ama genellikle almaya değmez deniliyordu. Sizce Just Cause mi Crysis Complete Edition mı? Ya da 50 TL fiyata başka oyun öneriniz var mı?
  13. E

RX 6700 furmark sonucu nasıl olmalı?

Biraz var, ama eski aklım olsa i5 12400,13400 veya 5 5600 tercih ederim i3 aldım pişman oldum
  14. E

RX 6700 furmark sonucu nasıl olmalı?

Fotoğrafını koyduğum sonuçlar normal mi
  15. E

Hangi sistem daha iyi

13k lık sistemin kasası deepcool olacak(fiyatları dikkate almayın)
Geri