AOC 24G4X Monitör
Lenovo Legion R25i-30 Monitör
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu da düşünebilirim.
Arkadaşlar biliyorsunuz müfredat degisti yüzde 35 seyreltilmiş integral filan kaldırılmış sanırım.sizce eski müfredatı görem biri mezuna kalıp yeni müfredat sınavına girse daha iyi mi olur.
H2002p dışında kulaklık önerebilirsiniz benim de aklımda olan birkaç kulaklık var
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-core-7-1-hx-hscc-2-bk-ww-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html...
Kulaklığı 1 hafta önce aldım ses fulldeyken,ses değiştirirken ve mikrofonu kullandığımda cızırtı sesi geliyordu yeni ürün gelmesine rağmen sorun devam ediyor yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar Epic Games'de 1100TL bütçem var. Kendime bir sepet yaptım hala oyun ekleyebilirim.oyun ekle veya çıkarma önerisi yaparsanız sevinirim
(GoW RDR2 TLOU Uncharted oyunları PlayStation'da var önermenize gerek yok)
cevap için teşekkürler gerçekten içimi rahatlattı bu sınavlarımı elimden geldiğince yüksek tutucam diğerlerinde de aynı hataya düşmeyeceğim bu arada yks de sıralaman kaçtı(eğer girdiysen)
Merhaba abilerim ben bu sene 9.sınıfa geçtim lgs puanım 449 ama bu dönem ilk dersleri ve obp yi pek ciddiye almadım obp nin ne kadar önemli olduğunun farkına yeni vardım sınavların başlamasına 9 gün kaldı ve ben sınavlara neredeyse hazır değilim sınavlara girsem bile max 60 70 alırım ilk...
n11'den Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/xrades-24-model-mouse-pad-70x30-90x40-gaming-oyuncu-mousepad-3325403?magaza=bizdeyokyok
Eğer bu kötüyse Bu fiyat bandında başka...
Steam yaz indirimlerinden Just Cause 2 ve 3 aldım 4 Complete Edition(tüm DLC'ler açık)ü de alacaktım ama genellikle almaya değmez deniliyordu. Sizce Just Cause mi Crysis Complete Edition mı? Ya da 50 TL fiyata başka oyun öneriniz var mı?