ER_en isimli üyenin son içerikleri

1. E

Oyun oynarken ekran kartım %100 çalışmıyor

Hogwarts Legacy oynarken grafik ayarını ulturaya alıyorum ama ekran kartım nedense stabil çalışmıyor bazen %100 çalışırken bazen %50-70 arasına düşüyor buda fps droplanmasına sebep oluyor ekran kartımda çok ısınmıyor 60-65 dewrecede çalışıyor sorunu nasıl düzeltebilirim Sistem bilgileri rx...
  2. E

Oyuns.com güvenilir mi?

oyuns.com güvenilir mi? ordan pahalı bir random key almayı düşünüyorum sizce güvenlimi
  3. E

Bilgisayar parçalarımın performanslarını nasıl bakabilirim

çoklumu yapayım tek çekirdekmi
  4. E

hep güncelliyorum ama aynı sorun oluyor 1758718514 tamam yapayım
  5. E

bunları yapabileceğim tek bir program yokmu
  6. E

Rx7800xt amd ryzen 5 7600 Gigabyt b650m s2h 32 gb ram
  7. E

Bilgisayarımın bozulduğuna inanıyorum oyunlarda gereksiz drop kasma takılma sarboğaz oluyor ve bende sistemimi tek bir uygulamadan bütün parçalarını test etmek yani bozuk olup olmadığını test etmek istiyorum böyle bir uygulama varsa adını söylermisiniz?
  8. E

Mafia 1 definitive edition kasma sorunu

evet var 1758392360 işelmcim arasıra kullanımı 90 na çıkıyor bazen darboğaz oluyor ekran kartımın driverlarıda güncel işlemci sıcaklılığıda 70-75 civarı
  9. E

Mafia 1 definitive edition kasma sorunu

oyunu oynarken fps 100 gösteriyor ama oyun sanki 30 fps deymiş gibi oluyor bu neden oluyor.Düşük ayarları alıyorum tekrardan aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz bir şey varsa yardım edebilirmisiniz? Rx7800xt amd ryzen 5 7600 Gigabyt b650m s2h 32 gb ram
  10. E

Cpu oyunlarda %90 çalışıyor

izlediğim test videolarında ekran kartı ve işlemci aynı 1080p de işlemci 30 ila 40 arası çalışıyor 1754403723 izlediğim test videolarında ekran kartı ve işlemci aynı 1080p de işlemci 30 ila 40 arası çalışıyor
  11. E

evt
  12. E

Oyun oynarken işlemcim %90 larda kullanılıyor cs2 de orta ayarlarda oynarken ekran kartım %70 çalışırken işlemcim %90 kullanılıyor işelmci sıcaklığım %50-60 arka planda bir şey çalışmıyor Rx7800xt amd ryzen 5 7600 Gigabyt b650m s2h 32 gb ram
  13. E

Oyunlarda pikselleşme sorunu

1752158909 Mesela atın kuyruğunda yada karakterlerin kenarında pikselleşemler oluyor
  14. E

Oyunlarda pikselleşme sorunu

Herhangi bir oyun oynarken özellikle büyük bütçeli oyunlarda pikselleşmeler oluyor yakından bakınca pikselleşmeler yok olsada biraz uzaklaşınca pikselleşmeye başlıyor fsr fln da açık değil monitörüm 1080p olduğu içinmi böyle yoksa donanımsal bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim...
Geri