Hogwarts Legacy oynarken grafik ayarını ulturaya alıyorum ama ekran kartım nedense stabil çalışmıyor bazen %100 çalışırken bazen %50-70 arasına düşüyor buda fps droplanmasına sebep oluyor ekran kartımda çok ısınmıyor 60-65 dewrecede çalışıyor sorunu nasıl düzeltebilirim
Sistem bilgileri
rx...
Bilgisayarımın bozulduğuna inanıyorum oyunlarda gereksiz drop kasma takılma sarboğaz oluyor ve bende sistemimi tek bir uygulamadan bütün parçalarını test etmek yani bozuk olup olmadığını test etmek istiyorum böyle bir uygulama varsa adını söylermisiniz?
evet var
1758392360
işelmcim arasıra kullanımı 90 na çıkıyor bazen darboğaz oluyor ekran kartımın driverlarıda güncel işlemci sıcaklılığıda 70-75 civarı
oyunu oynarken fps 100 gösteriyor ama oyun sanki 30 fps deymiş gibi oluyor bu neden oluyor.Düşük ayarları alıyorum tekrardan aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz bir şey varsa yardım edebilirmisiniz?
Rx7800xt
amd ryzen 5 7600
Gigabyt b650m s2h
32 gb ram
izlediğim test videolarında ekran kartı ve işlemci aynı 1080p de işlemci 30 ila 40 arası çalışıyor
1754403723
izlediğim test videolarında ekran kartı ve işlemci aynı 1080p de işlemci 30 ila 40 arası çalışıyor
Herhangi bir oyun oynarken özellikle büyük bütçeli oyunlarda pikselleşmeler oluyor yakından bakınca pikselleşmeler yok olsada biraz uzaklaşınca pikselleşmeye başlıyor fsr fln da açık değil monitörüm 1080p olduğu içinmi böyle yoksa donanımsal bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim...