eraa isimli üyenin son içerikleri

1. E

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Ya çok komiksiniz gerçekten. AMD almayı risk düşünmek gerçekten acayip bir düşünce ya. Geçti artık AMD nin o ekran kartı ile alalı problemleri. Bi bildiğiniz yok konuşuyorsunuz
  2. E

İşlemci ve Ekran Kartı Skorum İyi mi?

Hocam indirdim zaten fotoda hwinfo değerleri var furmark testi açıkken ona göre yorum yapabilirsiniz.
  3. E

Abi bakabildin mi?
  4. E

10dk furmark testi sonucu 54 derece yaklaşık gpu sıcaklığı.
  5. E

@SebekeSuyu @Tworule şimdi dahili gpu kapattım ve görev yöneticisinden sıcaklığa bakıyorum furmark2 testi yaparken 10dk oldu 52 derece.
  6. E

Bir kere gpu yu cinebench test yaptım ve start a basar basmaz PC donmuştu bende driver ı silip (ddu ile) biraz daha eski ekran kartı driverını yüklemiştim acaba ondan kaynaklı olabilir mi? Ayrıca dün bir ss almışım furmark testinde gpu sıcaklığı falan yazıyor ama aynı yer şuan boş gözükmüyor bişey
  7. E

Hocam dahili gpu yu kapattım PC yi açtım ve sıvı sogutucuda gpu sıcaklığı yazan yerde şuan hiç bir şey gözükmüyor birde furmark 2 ye girdim ve test başlattım çektiği w değeri ve sıcaklık gözükmüyor. Sebebi nedir napacagim lütfen yardım edin ortada kaldım ya.
  8. E

Nasıl başlatacam?
  9. E

Evet hem furmark1 de hem furmark 2 de ikisindede Ora değil hatta biraz üstünde boş.
  10. E

W değeri yazmiyorki furmark ehehrhdjdj gözükmüyor o kısımlar benim durmakta sildim baştan yükledim aynı çok ilginç
  11. E

Furmark testinde mı?
  12. E

Atacamda reis işte furmarkda ekran kartı sıcaklığı 0 derece gösteriyor. 1783716813 Nerden bakacam tamamını kullanıp kullanmadığını?
  13. E

Evet eminim hayal görmüyorum ya ama bencede olamaz bir şeyi kaçırıyorum :D 1783716656 Hiç fanlara dokunmadım 1783716674 Valoda da 42-43 derece ekran kartı (2k mid ayarlar)
  14. E

İşin bir diğer ilginç tarafı şu furmarkta gpu sıcaklık 0 gözüküyor ben sıvı soğutmadan bakıyorum. Furmark silip yeniden yüklemeyi denedim hatta eski surumdede denedim yine aynı 40 ila 45 derece arası
Geri