Arkadaşlar thermalright trofeo vision 360 sıvı sogutucum var 2 hafta önce aldım bugün valorant oynuyordum ve tam valoranttan çıkıp PC yi 2-3 dk boş bırakınca bir anda motor sesi gibi vın vın vın sesler gelmeye başladı biraz baktım ses galiba sıvı soğutucudan geliyor ve sıvı soğutucunun bir fanı...
Ya çok komiksiniz gerçekten. AMD almayı risk düşünmek gerçekten acayip bir düşünce ya. Geçti artık AMD nin o ekran kartı ile alalı problemleri. Bi bildiğiniz yok konuşuyorsunuz
Bir kere gpu yu cinebench test yaptım ve start a basar basmaz PC donmuştu bende driver ı silip (ddu ile) biraz daha eski ekran kartı driverını yüklemiştim acaba ondan kaynaklı olabilir mi?
Ayrıca dün bir ss almışım furmark testinde gpu sıcaklığı falan yazıyor ama aynı yer şuan boş gözükmüyor bişey
Hocam dahili gpu yu kapattım PC yi açtım ve sıvı sogutucuda gpu sıcaklığı yazan yerde şuan hiç bir şey gözükmüyor birde furmark 2 ye girdim ve test başlattım çektiği w değeri ve sıcaklık gözükmüyor. Sebebi nedir napacagim lütfen yardım edin ortada kaldım ya.