eraa isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım MSI I360 Vs Corsair Nautilus

Bende ikisi arasında kaldım ama galiba I360 ı seçeceğim
  2. E

Asus Tuf Gaming 1000g Psu 7.800₺ Alınır mı?

Bu idefixte aynı hesapta iki farklı ürün alıcam ikisi icinde ayrı ayrı kod bulurum ama tek bir hesapta kabul eder mi acaba?
  3. E

Taksit olsa bunu alıcam ama yok
  4. E

Arkadaşlar psu alacağım gözüme bu psu takıldı 9 taksit avantajı var ve benim için taksit önemli. Bu fiyata alınır mı? Benzer fiyata daha iyileri var mı?9 taksit benim kckn çok önemli Ürünün linki: https://amzn.eu/d/0bHFF3zP
  5. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Guzel kardeşim istisna bir durum olabilir. Sende sorundan soruna atlıyon bende gözüküyor. Sana tavsiyem açtığın bu bomboş konuyu sil boşuna forumu kirletiyor.
  6. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Çok komiksiniz varya şunu bile yazarken gülüyorum🤣🤣🤣 Biliyorsun demi o mailler otomatik geliyor iptal mailide muhtemelen gelecektir gelmese bile bu kadar sitem edilmez ya vallahi bir istediğiniz olmasa hemen nasıl kıyameti kopariyorsunuz bana küçük çocukları hatırlattız.
  7. E

Incehesap Ram Saçmalığı

La adamlar hata yapmış 500₺ kupon vermişler öp başına koy hiç vermiyedebilirlerdi halen daha haksız bir şekilde sitem ediyorsun.
  8. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Ya ne biçim cümleler bunlar birinci sınıf çocuğu gibi boş boş hava atmacalar falan ne yaşıyorsunuz ya?
  9. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Yazilimsal hata kardesim anlamıyor musun hata yapilamaz mı?? Ya ne kadar gözünüz açık anlamıyorum adamlar hata yapmislar özür niyetindede gördüğüm kadarıyla 500tl kupon vermişler uzatmayın kapatın konuyu boşa konuşuyorsunuz.
  10. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Neden böyle saçma bir konu var ki şuan boşuna forumu kaplıyor
  11. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Ya arkadaşlar bu kadar kafaya takacaktiniz neden aldınız?? Almasaydiniz zaten sizin dışınızda herkes biliyor %99 iptal olacağını
  12. E

Incehesap Ram Saçmalığı

Komiksiniz ya🤣🤣🤣
  13. E

Öneri 850w Beyaz Psu Önerisi

Corsair rm850e ile rm850x arasında ki farkı bilen var mı?
  14. E

Öneri 850w Beyaz Psu Önerisi

Rm850e ile rm850x arasında ne fark var?
Geri