Eranex isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kendi kendine masaüstüne dönüyor

bende cmd açılarak oluyor evet. bilgin var mı
  2. E

PWM olmayan işlemci fanı ve kasa fanlarının hızını nasıl ayarlarım? Çözüm arıyorum.

yanıt için teşekkürler. anakartta fan kontrol ayarları mevcut hızını falan ayarlamak için. ancak sanırım pwm için geçerliler. bir etkileri olmadı. dc ayarını da aradım bulamadım. elimin ayarı iyidir güvenirim. ince işlerden çekinmem. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum tabi. araştırayım biraz...
  3. E

Amd ryzen 5 2600x - RX 550 sistemin değeri nedir?

5-6k falan heralde.
  4. E

PWM olmayan işlemci fanı ve kasa fanlarının hızını nasıl ayarlarım? Çözüm arıyorum.

hala çözüm bulamadım. yeni kasa veya cpu + kasa fanları satın almak zorunda mıyım?
  5. E

4 kasa fanı + 2 fanlı işlemci soğutucum var. hepsi sabit 2100 rpm çalışıyor. kasa fanları molex, işlemci soğutucusu ise 3 pin. ben bunları 1250 rpm dolaylarında çalıştırmak istiyorum. Fan kontrol cihazları ile, bir şekilde bazı modifiyeler yaparak bunu halledebilir miyim?
  6. E

Aynı özelliklere sahip farklı marka ramler kullansam sıkıntı olur mu

biostan aynı gecikme değerleri ve voltajı manuel olarak girersen sorun olmaz. edit: laptopumda aynı özellikte 8gb samsung + 16gb crucial kullanıyorum. bir ayar da yapmadım. sorunsuz çalışıyor.
  7. E

Sistem Değiştirdim Ama Fps değişmedi

gta 3 oynayarak fps'yi artırabilirsin =D
  8. E

Yardım bilgisayarımda ram arttırsam performans artışı olurmu?

eğer 14gb ram'den fazla tüketim yoksa fark olmaz. bilinenin aksine ram'in performansa etkisi çok düşük. youtubeda testler var ddr4 3200 vs ddr5 5200 gibi. bazı yerlerde ddr4 önde bile çıkıyor. sadece tek slot ram ve yetersiz ram performansı düşürür. ram kullanımı 12 gb ise 96gb ram taksan da...
  9. E

AMD Ryzen 5 7500F islemci ile en fazla kac mhz hizinda Ram kullanilabilir?

https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-7500f
  10. E

HyperX FURY ramler sahte çıktı!

valla iade talebi oluştururken sahte ürün gönderildi falan yazdım. ürünün verilerini de ekledim görsel olarak. hani olur da kabul etmezse n11 duruma el atsın diye. ama satıcı da iadeyi kabul edeceğini söyledi. bakalım inşallah sorunsuz tamamlanır süreç.
  11. E

satıcıyla iletişime geçtim. yoğunluktan bir karışıklık olmuş, gönderin yenisini yollayalım diyor. kutunun üzerinde cl16 yazıyor zaten. etiket üzerindeki model no araştırınca da cl16 çıkıyor. zaten cl22 olan bi 3200mhz ram modeli yok. sahte oldugunu söylüyorum ama sahte ürün sattıgının farkında...
  12. E

ben de google'a sdn bilişim yazarak öğrendim. bi tane hanın içinde ya cadde üzeri değil görmezsin bile. dolandırıcının caddede ne işi var.
  13. E

yeri kağıthaneymiş ne beklenir ki...
  14. E

iade talebi oluşturdum. umarım reddedilmez. öyle bir şey olmaz değil mi?
Geri