Mail'in spam klasörüne baktım ve 1 gün önce "paulsayani304" diye bir mail benim e-devlet şifremin son hanelerini gizleyerek bana atmış ve tehdit mesajı bırakmış ve bilgisayarımda tam kontrolü olduğunu uygunsuz fotoğraflar ve videolar olduğunu söylüyor :D ama benim monitörümde kamera bile yok...
Aynı ekran kartın asus tuf modeli piyasada yok. Hepsiburada da 1 adet o da 55k'ya koymuş elaman. Amd ekran kartı tarafında ne öneriyorsun marka olarak yazmışken söyleseydin bilgilenseydik bari.
Şu anda itopyada GIGABYTE 7800 XT 20.800 TL İndirimli. 5700x3d ise kutusuz hepsiburada üzerinde 7k. Tam alma sırası o zaman öyle mi diyorsun ? Gerçi 29 Kasımda itopya kasım indirimleri varmış acaba ekran kartının fiyatı daha da düşer mi bilemedim.
Hazır sistemler güzel hoşta işte bu durum benim garibime ve sinirime dokunuyor. Hazır sistemdeki ekran kartını ve işlemciyi tek tek alsan hazır sistemin fiyatı ile aynı oluyor. Bu aradaki devasa fark nerden geliyor anlamış değilim.
Mesela Bünyamina'nın attığı sistemi örnek alırsak;
Sistem...
Bilgisayar bileşenleri için 2.El e sıcak bakmıyorum. Bir sorun çıktığında karşına gelecek birisi olmuyor maalesef kumar oynamak gibi oluyor.
Sanırım en iyisi biraz daha diş sıkıp 0 dan am5 ddr5 sistem toplamak. Tuzlu olacak ama yapacak bir şey yok.
Öneriler ve bilgilendirme için teşekkürler.
Arkadaşlar benim monitörümde son 1-2 haftadır en alt pixel sırası renk değiştiriyor ve öbür pixellere uyum sağlayamıyordu. Bu sabah bilgisayarı açtığımda o pixellerin monitörün %10 una kadar çıktığını fark ettim ama bir salise düzgün bir salise bozuk gösteriyordu 2-3 dk sonra eski haline döndü...