Eray_16 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Lise nakiller ne zaman

Teşekkürler
  2. E

Lise nakiller ne zaman

Ne Zaman nakiller açılır bı bi bilgin varmi şuan kapali
  3. E

Lise nakiller ne zaman

Merhaba ilk olarak Anadolu İmam Hatip ten normal Anadolu'ya geçmeyi planlıyorum bu oluyormu , ikinciside Anadolu'ya geçince burda görmediğim derslerin (Almanca) sorumluluk sınavına girermiyim , son olarak ta nakil işlemleri ne zaman açılacak bilgi verirseniz sevinirim
  4. E

Hızlı şarj ile kulaklık şarj etme

Merhaba kablosuz kulaklıkları hızlı şarj başlığı ile şarj etsem sıkıntı olurmu
  5. E

PS4 ve PC cross play oyunlar

Merhaba bildiğiniz PC ve PS4 ten birlikte oynanabilen güzel oyun varsa söyler misiniz
  6. E

Q

Merhaba it takes two cross platform destekliyormu pc ve PS4 online şekilde oyaniyormu cevap verirseniz sevinirim
  7. E

NFS heat araba satın alma

Merhaba NFS heat'da kaç sv olunca alınır ve oyunu biraz oynayınca bana seçim yaptırdı Mazda rx7 seçtim fakat araba gelmedi nedenini bilen varsa cevap verebilirmi
  8. E

Crew 2 Lamborghini veneno

Merhaba crew 2 de Lamborghini veneno alınır mı hzili mi virajları felan iyi donermi cevap verirseniz sevinirim
  9. E

Crew 2 araba önerisi

Merhaba crew 2 de hangi arabayı önerirsiniz drift arabası ve yarış arabası önerirsiniz sevinirim
  10. E

Oyunun demosunu indirip sonra normalini indirmek

Tamam teşekkürler
  11. E

Oyunun demosunu indirip sonra normalini indirmek

Merhaba ben PS4 e crew 2 nin demosunu indirmisim yanlışlıkla (60 GB) şuan normalini indirsem tekrar 60 GB indirmek istermi cevap verirseniz sevinirim
  12. E

Crew 2 tekrar indirme sorunu

Ps plustan indirdim ama demo 60 GB olabilirmi
  13. E

Crew 2 tekrar indirme sorunu

Merhaba ben PS4 e crew 2 yi yükledim 60gb şeklinde fakat oyunu 1-2 saat oynadığım zaman tekrar indirmemi istiyor ps storeden baktığım zaman oyun indirilmiş şekilde gözüküyor ne yapmam gerekiyor cevap verirseniz sevinirim
  14. E

PS4 dinlenme modu...

Merhaba PS4 dinlenme modunda oyun indirmek zararlımidir indirsem sıkıntı olurmu cevap verirseniz sevinirim
  15. E

Mortal kombat 11 vs WWE 2k22

Merhaba sizce mortal kombati mi tercih etmeliyim WWE 2k22 yi mi tercih etmeliyim cevap verirseniz sevinirim
Geri