Eray_cr isimli üyenin son içerikleri

1. Eray_cr

Çözüldü✓ Gulikit Es Pro Alınır mı? ?

çıkmıyor diye görmüştüm
  2. Eray_cr

biraz araştırdım kendi ürettikleri bluetooth adaptörünün sürümü 5.3 müş benim alacağım 5.4 gayet yeterli olacaktır muhtemelen teşekkür ederim cevap için
  3. Eray_cr

yollamıyorlar ayrı olarak satılıyormuş benim anakartdada bluetooth yok mecbur bluetooth adaptörü alıyorum o yüzden sordum
  4. Eray_cr

hocam ürünün kendi markasının ürettiği bluetooth adaptörü var onda 3.25 ms denmiş fakat başka adaptörlerdede aynı gecikme süresini veriyormu orasını pek anlayamadım
  5. Eray_cr

https://www.gaming.gen.tr/urun/8978...manyetik-joystick-bluetooth-e-sports-gamepad/ Bu gamepadi baya inceledim ve beğendim fakat aklıma takılan birkaç soru var bu gamepadin içinden alıcı çıkmıyor ek olarak Bluetooth adaptörü ile çalışıyor TP-Link UB500 Bluetooth adaptörünü almak istiyorum bu...
  6. Eray_cr

5000-6000TL Monitör önerisi

6000 tl bütçem var fp monitör önerisi. https://www.itopya.com/gamebooster-gb-25f320ff-245-300hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30374 Bu alınır mı? daha iyisi varmı
  7. Eray_cr

2k klavye önerisi Fp

Gamepower lyra kullanıyorum https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?srsltid=AfmBOooceqWb2hxILERZI3HQ49hFJKEfGfYbB_taI8VK1kdpZhCkR0Ge&variant=48965956632769...
  8. Eray_cr

VXE R1 4K DONGLE ÇALIŞMIYOR

Kankam 2k destekliyor normalde 1 hz mouse 4k dongle ile 2k yapabiliyorsun fakat ben 2k yapamıyorum
  9. Eray_cr

VXE R1 4K DONGLE ÇALIŞMIYOR

Driverı indirdim bağlama yerine geliyorum fakat mouse ve dongle birbirine bağlanmıyor çözemiyorum
  10. Eray_cr

VXE R1 DONGLE ÇALIŞMIYOR

Beyler Vxe R1 aldım dongle taktım fakat Dongle desteklemiyo mouse sitesinde 2k çalıştırabilceğim yazıyordu yani 4k dongle 2k çalıştıramıyormu 2k çalıştırmam için 2k dongle mı almam gerekiyo
  11. Eray_cr

Yardım Diskte Fazladan Yer Kaplayan Bir Şey Var

Kanka bak c de şuan 209 gb yer kaplayan dosya var disk 476 gb ikisini çıkarınca boş alan 267 gb olmalı fakat 256 gb boş alan var
  12. Eray_cr

bi dakika şuan eşitledim sanırım [H3 id='hiberfil.sys+dosyas+30+gb+y+er+kaplyordu+sildim+ve+bluestacks+la+ilgili+bir+dosya+vard+oda+baya+yer+kaplyordu+bi+sanrm+halledicem']hiberfil.sys dosyası 30 gb y er kaplıyordu sildim ve bluestacks la ilgili bir dosya vardı oda baya yer kaplıyordu bi...
  13. Eray_cr

ettim kral orda bile aynı sonuç çıktı
  14. Eray_cr

Distke 95 gb fazla yer kaplayan bir şey var ve bu dosya gözükmüyo diskim şuan bakın içerideki tüm dosyaları topladım 146 gb yer kaplıyor yani buda diskimde 330 gb boş alan kalması gerektiğinni söylüyor fakat diskimdeki boş alan 235 gb boş alanım var buda birşeyin 95 gb yer kapladığını...
  15. Eray_cr

Bu klavye alınır mı?

şuan kullanıyorum bi sorunu yok hocam yay sesi var biraz ama rahasız etmiyo yay sesi olmasıda normal 600 tl sonuçta rgb si iyi
Geri