eraydmrl isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bu Sistemi Kaça Satmalıyım Acaba

tek satmıyorum hocam hiçbir problem yok ailevi maddi
  2. E

Bu Sistemi Kaça Satmalıyım Acaba

2-3 ay kullandım hepsi sorunsuz temiz kaça satmalıyım? ASUS TUF Gaming VG27AQML5A – 27” QHD, 300Hz, 0.3ms, Fast IPS, HDMI/DP, ELMB, Type-C, FreeSync & G-Sync destekli monitör ASUS ROG Strix Scope RX – Türkçe Q, RX Red Switch, IP57 suya ve toza dayanıklı Razer Viper V3 Pro Faker Edition – Faker...
  3. E

Sistemim Ne Kadara Satılır?

hocam ben de konu actım kımse cevap vermedi bu sistemi kaçtan satmalıyım 2-3 ay kullandım sadece ASUS TUF Gaming VG27AQML5A – 27” QHD, 300Hz, 0.3ms, Fast IPS, HDMI/DP, ELMB, Type-C, FreeSync & G-Sync destekli monitör ASUS ROG Strix Scope RX – Türkçe Q, RX Red Switch, IP57 suya ve toza...
  4. E

Monitör Klavye Fare Kulaklık + 5070 3x Bu Sistemi Kaçtan Satmalıyım?

Sadece 2-3 ay kullandım hepsi tertemiz. Fatura fiş vs. var. ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27" 300Hz 0.3ms HDMI DP ELMB Type-C Free-Sync G-Sync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye...
  5. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı? [Önceki konu yanlış açıldı]

Fiyat düştüğünde akakceye anında yansıma yapıyor mu? Nereden güncel kontrol edebilirim düştü mü düşmedi mi diye
  6. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı? [Önceki konu yanlış açıldı]

Vatandan mi alcam anlamadm niye xjdjke Reklam olmasın diye sanirim
  7. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı?

Pekala konuyu görmezden gelin şuan yazamam tekrar olusturcam daha sonra bozulmuş linkler
  8. E

Hocam şuan duzeltemem hastanedeyim ameliyat sonucu bekliyordum babamın konuyu nerden silebilirim daha sonra tekrar olusturcam
  9. E

Hocam düzeltiyorum hepsini hemen
  10. E

Anakart: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.12.5 İşlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html Ram: https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl30-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u32087...
  11. E

150k Hazır Sistem Önerisi - Teşekkürler.

Hocam evet fakat 4k oledler tuzlu biraz pahalı :))
  12. E

Hocam zaten 5080 alıyorum 4kyi da tercih etmiyorum FPS oyuncusu olduğum için ve 4k oled monitörler çok pahalı bütçe yetmiyor 5080 li sistemle kombinlemeye
  13. E

Hocam size ve herkese çok teşekkür ederim sistem kafamda oluştu. Bu parçaları birleştirmesi için güvenilir bir elektronikci de buldum mu tamamdır 😅
  14. E

Hocam 4k aşırıya kaçar gibi ya. 2k yeterli. Bulanıklık sorununu cozemeyecegim gibi ama doğru muyum. Ya alışacam mecbur 2k oynamaya ya da 2k-1080p geçişli monitör var mı az önce dediğiniz gibi.
Geri