Merhabalar eskiden WIFI ile FPS oyunları oynuyordum msim bir anda 500lere 2000lere çıkıyordu saniyelik şimdide ethernetle bağladım bu sorun devam eder mi??
Sadece oyun oynarken değil whatsappda konuşurken bile gidiyor hız testi yapıyorum ping 8 görünüyor ama aslında öyle dğil ikide bir gidip geliyor en son monitörü yumruklayacağım bir çare bulun
GoodbyeDPI arkadaşımda "Error opening filter: 3 The system cannot find the path specified." diye bir hata veriyor herşeyi denedik olmadı birde size soralım dedik.
Tavsiyeniz için teşekkürler fakat 2. el güven vermiyor ne kadar kullanıp kullanılmadığı belli değil uzun kullanıma bağlıda gaz pedalında v.b aşınmalar oluyor ayrıca dışı temizlensede içi ne durumda bilmiyoruz.
Merhabalar bütçem 10k sıfır istiyorum o yüzden buna yöneldim, genel olarak incemeleri güzel (youtubede) normalde g29 2. el alacaktım ama 2. el g29'da çok güven vermiyor en yakın v995 istiyorum
Not: Rampage hakkındaki söylentilere ve önerilere kapalıyım sadece alternatif (10k yı geçmeyecek...