erayflxssss isimli üyenin son içerikleri

1. erayflxssss

Ethernetle Bağladığım Halde BufferBloat Yaparmı?

Merhabalar eskiden WIFI ile FPS oyunları oynuyordum msim bir anda 500lere 2000lere çıkıyordu saniyelik şimdide ethernetle bağladım bu sorun devam eder mi??
  2. erayflxssss

Oyun oynarken msim biranda 200-2000lere çıkıyor

Çözüm öneriniz varmıdır?
  3. erayflxssss

Oyun oynarken msim biranda 200-2000lere çıkıyor

Sadece oyun oynarken değil whatsappda konuşurken bile gidiyor hız testi yapıyorum ping 8 görünüyor ama aslında öyle dğil ikide bir gidip geliyor en son monitörü yumruklayacağım bir çare bulun
  4. erayflxssss

GoodbyeDPI Hata veriyor

GoodbyeDPI arkadaşımda "Error opening filter: 3 The system cannot find the path specified." diye bir hata veriyor herşeyi denedik olmadı birde size soralım dedik.
  5. erayflxssss

Ahşap yakma makinesinin teli koptu

Ahşap yakma makinesinin teli koptu bunu nasıl kaynaklayabilirim
  6. erayflxssss

Laptopa Masaüstü pcden güç nasıl verilir?

Merhabalar elimde eski bir laptop var şuan şarj olmuyor ben bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum nasıl güç vereceğim bu laptopa?
  7. erayflxssss

GTAV Türkçe altyazı ile FiveM girilirmi

Gilirmi?
  8. erayflxssss

Çözüldü✓ Rampage V995 alınır mı?

Teşekkürler mümkünse bütçemi arttırıp shiftersiz g29 yada arttıramazsam bu sorunlara göz yumup alacağım.
  9. erayflxssss

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat 2. el güven vermiyor ne kadar kullanıp kullanılmadığı belli değil uzun kullanıma bağlıda gaz pedalında v.b aşınmalar oluyor ayrıca dışı temizlensede içi ne durumda bilmiyoruz.
  10. erayflxssss

Öncelikle mesajınız için teşekkürler FFB'si var diye biliyordum benmi yanlış biliyordum. Yoksa titreşim motoru gibi birşeymi var?
  11. erayflxssss

Daha çok Ets2 azcık boş olduğum zamanlarda assetto oynarım büyük ihtimal.
  12. erayflxssss

Alternatif varmıdır?
  13. erayflxssss

Merhabalar bütçem 10k sıfır istiyorum o yüzden buna yöneldim, genel olarak incemeleri güzel (youtubede) normalde g29 2. el alacaktım ama 2. el g29'da çok güven vermiyor en yakın v995 istiyorum Not: Rampage hakkındaki söylentilere ve önerilere kapalıyım sadece alternatif (10k yı geçmeyecek...
  14. erayflxssss

TS SE Tool Yanıt Vermiyor

TS SE Toolu İndirdim Rardan Çıkardım Açtım Ve bunla Karşılaşıyorum Yanlışmı Kurdum Yoksa Windows 11 olduğu içinmi sıkıntı var?
Geri