Dostlar selam,
2. el msi laptop alacağım. Fiyatı 22.000₺. Bunu alıp basit şekilde premiere prodan render after effectsten bir şeyler falan yapabilir miyim? Muhtemelen kaç gb rami destekliyorsa o kadar yükselteceğim. Anladığım kadarıyla laptopun linki bu:
Msi Thin 15 12.Nesil Core i5...
Dostlar selam,
HP VICTUS
Ve
Asus TUF
Arasında kaldım. Kurgu için laptop alacağım 2 hafta geçti hala alamadım. Sizin farklı bir öneriniz varsa max 55.000₺’ye kadar değerlendirebilirim. Onun dışında bu iki laptop arasında hangisini önerirsiniz?
Dostlarım mevcutta 70bin ₺ civarı bütçem var. Amacım kurgu yapmak ve ufakta olsa oyun oynamak olacağından ikinci bir bilgisayara ihtiyacım var. Evde 4080 super 7950x 64 gb ramli bir sistemim var. Monitörü düzgün renk gösteren bu fiyat bandında hadi en fazla 10 bin lira daha koyabilirim ya da...
Hocam tek amacım aslında mutfak yayını yapmak değil ama ağırlık olarak mutfak ve farklı sektörlerde kurgu yapmak. Profesyonel kurguda 4k video kurgularken gerçekten kaliteli bir sisteme ihtiyacım var. Elbette ki oyun da oynayacağım lakin cs2 ve metin2 dışında oyun oynamıyorum :D
Dış çekimlerde...
Dostlarım merhabalar,
Yemek konulu içerikler üreteceğim,
Kullanacağım çekim ve stüdyo ekipmanları sırasıyla;
1-) Sony A7 III 28-70MM Aynasız Fotoğraf Makinesi
2-) Godox SL60II D 60W Beyaz LED Video Işığı 2'li Kit
3-) 2x Godox CL10 Ambians Yayın Işığı
4-) RODE VideoMic Pro+
Bilgisayar için de...