erayorbeyi58 isimli üyenin son içerikleri

1. E

ML240L sıvı soğutucunun kontrolcüsü kayboldu.

Selam, bir arkadaşım Cooler Master ML240L sıvı soğtucusunu aldı ama içinden çıkan kontrolcüsünü kaybetmiş. Pompanın ve fanların RGB'leri yanmıyor. Hangi kontrolcüyü alsak çalıştırabiliriz bunu?
  2. E

ARGB fanların pini ile Kontrolcü uyuşmuyor

Merhaba, ben kasanın üst tarafına takmak için 2 adet egzoz fan aldım ancak anakartımda argbleri kontrol etmesi için yuva bulamadım, sadece fanları dönüyor şu an. Kontrolcüm mevcut fakat aldığım fanlardaki girişle kontrolcü üzerindeki giriş uyuşmuyor, bir dönüştürücü tarzı bir şey yok mudur ne...
  3. E

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G4 Yükseklik Ayarı

Konu dışı ama ondan ben de almayı düşünüyorum memnun musun her hangi bi sıkıntısı var mı? AOC 24G2ZU ile onun arasında kaldım
  4. E

Rx6600 - Ryzen 5 Pro 4650 Ekran Kartını Kullanmıyor

hdmi veya displayport ile bağlasam sorun çözülür değil mi?
  5. E

aga yeni aklıma geldi hdmi değil eski monitör ve vga girişiyle bağladım kasaya monitörü
  6. E

Arkadaşlar merhaba. 3 5 gün önce yeni bilgisayar aldık yalnız oyunlarda olması gerekenden çok düşük fps alıyordum her şeyi denedim fakat millet bu sistemle 400 fps alırken ben 100 200 alıyordum demin farkettim ekran kartını çıkartıp oyunlara girdim aynı fps hatta biraz daha fazla. ekran kartını...
  7. E

Mavi Ekran RX 6600 Düşük Fps Sorunu

yeniden kontrol ettim de ekran kartını kullanmıyor oyunlarda entegre grafiği kullanıyor. ekran kartını çıkartıp oyunu açtım aynı fps
  8. E

Mavi Ekran RX 6600 Düşük Fps Sorunu

2-3 gün önce arkadaşa yeni sistem topladık, fakat oyunlarda olması gerekenden çok düşük FPS veriyor. Örneğin izlediğim videolarda 400 FPS gösterirken bizim bilgisayarda 120 FPS Max. Sistemi ilk aldığımızda Windows 10 kurulu olarak gelmişti, Windows Update'den tüm güncellemeleri yaptım, Ekran...
  9. E

CS:GO Hızlı silah çekme

Bir cfg buldum ve "Q" tuşuna bastığında bıçağa geçmek yerine tekrar hızlı awp çekiyor yani 2 kere "Q" basmış oluyorum, bu komut nedir
  10. E

Boş kasa alacağım sistemim uyumlu mu

Arkadaşım boş kasaya heves etti bilgisayarı eski, anakartı: Foxconn n15235 ddr2. https://www.trendyol.com/gamebooster/gb-g3030b-rgb-usb-3-0-mid-tower-kasa-psu-yok-p-31353367 Bu kasayı alsa sıkıntı çıkar mı?
  11. E

Monitörde Overdrive açılmalı mı?

Yeni monitörümde overdrive diye bir şey buldum, nedir ve açılmalı mı
  12. E

1920x1080 monitörüm 144hz'de çalışmıyor

Büyük ihtimalle Displayport bağlasam düzelecek, ama displaport girişi yok laptopumda. Önerdiğiniz bir hdmi to dp var mı ?
  13. E

HDMI to Displayport çevirici önerisi

Arkadaşlar laptopa monitör aldım ufak sıkıntılar çıktı displayport bağlamam gerek ama display port girişi yok laptopta sadece hdmi girişi var o yüzden hdmi to displayport almak istiyorum laptoplar için. Önerdiğiniz ucuz ve kaliteli hdmi to displayport var mı?
  14. E

1920x1080 monitörüm 144hz'de çalışmıyor

son sürümü kurulu
Geri