Selam, bir arkadaşım Cooler Master ML240L sıvı soğtucusunu aldı ama içinden çıkan kontrolcüsünü kaybetmiş.
Pompanın ve fanların RGB'leri yanmıyor.
Hangi kontrolcüyü alsak çalıştırabiliriz bunu?
Merhaba, ben kasanın üst tarafına takmak için 2 adet egzoz fan aldım ancak anakartımda argbleri kontrol etmesi için yuva bulamadım, sadece fanları dönüyor şu an.
Kontrolcüm mevcut fakat aldığım fanlardaki girişle kontrolcü üzerindeki giriş uyuşmuyor, bir dönüştürücü tarzı bir şey yok mudur ne...
Arkadaşlar merhaba.
3 5 gün önce yeni bilgisayar aldık yalnız oyunlarda olması gerekenden çok düşük fps alıyordum her şeyi denedim fakat millet bu sistemle 400 fps alırken ben 100 200 alıyordum
demin farkettim ekran kartını çıkartıp oyunlara girdim aynı fps hatta biraz daha fazla.
ekran kartını...
2-3 gün önce arkadaşa yeni sistem topladık, fakat oyunlarda olması gerekenden çok düşük FPS veriyor.
Örneğin izlediğim videolarda 400 FPS gösterirken bizim bilgisayarda 120 FPS Max.
Sistemi ilk aldığımızda Windows 10 kurulu olarak gelmişti, Windows Update'den tüm güncellemeleri yaptım,
Ekran...
Arkadaşım boş kasaya heves etti bilgisayarı eski, anakartı: Foxconn n15235 ddr2.
https://www.trendyol.com/gamebooster/gb-g3030b-rgb-usb-3-0-mid-tower-kasa-psu-yok-p-31353367 Bu kasayı alsa sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar laptopa monitör aldım ufak sıkıntılar çıktı displayport bağlamam gerek ama display port girişi yok laptopta sadece hdmi girişi var o yüzden hdmi to displayport almak istiyorum laptoplar için.
Önerdiğiniz ucuz ve kaliteli hdmi to displayport var mı?