ErayTurkerr isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Acer Nitro V16 ANV16-41 Alınır mı?

35-40 bin tl bandında önerebileceğiniz cihaz nedir?
  2. E

Çözüldü✓ Ağda Klasör paylaşımı sırasında alınan kullanıcı adı şifre hatası

eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar var ise kendimce bir çözüm buldum bilgisayarıma sağ tık atıp yönet diyorsunuz kullanıcılar sekmesinden yeni kullanıcı ekleyiniz ve şifre oluşturun oluşturduğunuz şifreyi baglanmak istediğiniz cihaza girdiğinizde bir daha sormuyor ve dosya sorunsuz erişime açılıyor..
  3. E

şimdi denedim sonuç alamadım düne kadar çalışan sistemin bir günde bu hale gelmesi de inanılmaz..
  4. E

Merhabalar 4 adet cihazım var ve bu 4 makinenin 3ü ağda birbirini görüyor ortak klasörlere erişim sağlayabiliyor fakat 4. makine hiçbir şekilde güncellendikten sonra klasörlere erişim sağlayamıyor erişmek istediğimde kullanıcı adı şifre sormakta. paylaşım yapmak istediğim pc den kullanıcı adı...
  5. E

🔥İndirim Samsung S24 FE 23.999 TL 🔥🔥🔥

kod geçerlilik süresi nedir yarına kadar beklermi acaba
  6. E

🔥İndirim Cajun Corner 100₺

Min sepet tutarını 200 tl yapmışlar kuponu kullansanız bile 200 tl den düşüğe alamıyorsunuz boş anınıza denk gelir alırsanız 200 e almış olursunuz buradan uyarayım tutarı mutlaka kontrol edin uyanık çokkk(!)
  7. E

🔥İndirim BITHERO Kayıt Ol 180TL+100TL Kazan

Aldım teşekkürler
  8. E

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

hocam getirden hepsipay e atman gerek
  9. E

Önemi varmı ki hocam bu durumun kuryenin söylemesine göre eskiye göre işleri artmış firmanın müşteri memnunsa problem göremiyorum.
  10. E

hocam getirfinans hepsi pay cidden hepsi birbirine karıştı getirfinans kartı hepsipaya mı ekledin?
  11. E

hocam adımları çok karışık yazmışsınız şimdi getirfinans hesabı açtım kurye ile kartımı teslim aldım. hepsifinansa girip getirfinansa para göndermemmi gerekiyor? normal banka hesabımdan göndersem olmuyormu? parayı getirfinans hesabına geçirdikten sonra direkt 350 tl mi tanımlanıyor ekstra ne...
  12. E

🔥İndirim Claw's Sonic V1 Kablolu Gaming Kulaklık 700 TL 🔥🔥

Monster Pusat alırım cok daha iyi titreşim özellikli mis gibi kullanırım sorun yaşarsam bire bir değişim yapıyorlar ayrıca..
  13. E

Düşük Fps ve Droplanma

Bu cihaz modeli desteklenmemektedir şeklinde hata alıyorum. Kurulum yapılamıyor. 1724861081 yabancı kaynaklarda bios da ki advanced menüsünü açan bir dosya buldum advanced menüsünü açmam benim yararıma sonuçlanabilir mi denemeye değer mi?
  14. E

Düşük Fps ve Droplanma

böyle bir uygulama değil bendeki nitrosense bu şekilde
  15. E

Düşük Fps ve Droplanma

Geri