erayxlmz isimli üyenin son içerikleri

1. erayxlmz

Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

Daha iyi fakat sen bu farkı anlayamazsın ben de anlayamam yanlış anlama kötülemiyorum sadece fark o kadar da belirgin değil pek hissedecegi fark yok plus ve pro modelinde
  2. erayxlmz

Çok para harcamaya İnan ki geerek yok senin tercihin tabii ki ama plus model işini fazlasıyla görür 8 ki Hz kullanmayacaksin 1000 hz de yetiyor fazla bile
  3. erayxlmz

Nasıl sıkıntı varmış anlamadım ilk defa böyle bişey duyuyorum. Mouse pad çok kötüyse sensör belki okumaz o da her mouse de olabilir mesela cam mouse padi her mouse sensörü okumayabilir
  4. erayxlmz

Hocam bende uzun zaman araştırıp ark A9 pro ve plus arasında sürekli ikilemde kaldım dayanamayıp stok ve indirim gelince pro aldım ve samimiyetimle söylüyorum çok da gerek yokmuş açıkçası plus model de benim işimi görürmis diye düşündüm tabii ki alınmış alınmıştır diyip iade etmekle de uğraşmadım...
  5. erayxlmz

1000 TL Mousepad Önerisi

https://www.xrades.com/products/xrades-silent-series-ashen-eyes-mousepad?variant=52378774012209 Xrades fiyat performans olarak kendini kanıtlamış bir marka araştırıp bakabilirsin bu aralar bunu almayı düşünüyorum fikir olarak paylaşmak istedim speed control ve hibrit modelleri var bakabilirsin...
  6. erayxlmz

Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

Plus aldiysan herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum kutu 1000 Hz fazlasıyla yetiyor zaten ürün hafif ve kaliteli gıcırdama esneme yok ben pro aldım ama almasaydim da olurmus plus her türlü işini görür. Wraith ürünleri büyük ihtimalle yurtdışından getirdiği için açılan ürünler iade...
  7. erayxlmz

Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

Merhabalar wraith indirimleri mevcut su an ve alınabilecek plus modeli olduğunu düşünüyorum kaplama evet fark ediyor ve sensör farkı da var 300 400 TL fazla verip hem sensör hem kaplama daha iyi ve güzel. Pro modeli yeni almıştım fakat almaya gerek pek yokmus plus modeli de yeterlidir diye...
  8. erayxlmz

🔥İndirim Nkolay 500₺ İade Kampanyası ( Kişiye Özel Olabilir )

Her magaza geçerli mi acaba wraith falan iyizicoyla oluyor nkolay oluyor mu bilgisi olan varmı
  9. erayxlmz

HANGİ MOUSE TERCİH ETMELİYİM COK KARARSIZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Hangisini önerirsin atk A9 plus daha çok çekiyor
  10. erayxlmz

Elim 19 cm falan böyle de söyleyince garip oldu sanki hahaah
  11. erayxlmz

Rampage Zenith Pro 4K Darkmoush m3 v2 Atk drogonfly A9 plus Vxe Dragonfly R1 pro Aula v9 pro Bazıları 8 khz Malzeme kalitesi ve sorun yaratmayacak kullanan arkadaslar bunlar dışında mouse önerilerine de açığım yardımcı olursanız sevinirim.
  12. erayxlmz

Çözüldü✓ Hangi monitör sizce?

Bende gigabyte g24f2 monitör var oc ile 180 Hz oluyor şahsen ben memnunum.
  13. erayxlmz

Rdr 2 fazlami vakit geciriyorum

Ben hikayeleri atladım ara ara bence tam oyna yan görevler de yapmani öneririm oyun büyük haritadan oluşuyor uzun bı oyun zevkini ve tadını çıkartmaya bak onur seviyeni de yükselt derim.
  14. erayxlmz

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Ana Kart kutu içerisinde küçük poşette vida ve silikon vardı ne işe yariyor çözemedim biyere mi takmak gerekiyor. Anakart tarafında 1 tane vida yeri boştu taktım dönmedi yükseltici mi takmak gerekiyor.
  15. erayxlmz

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Sorunsuz elime ulaştı ekran kartı ilk defa monteliyorum gayet kolay sorunsuz şekilde taktım çalışıyor. Elinize sağlık geç olması benim için sorun teşkil etmiyordu sorunsuz çalışması daha da önemliydi. @GENCERGAMİNG başarılarınız devamını dilerim müşteri hizmetleri olarak da geri dönüşü ve ilgisi...
Geri