erayxlmz isimli üyenin son içerikleri

1. erayxlmz

Bu Monitör Alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-25-10-67d4gac3tk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html?gad_source=1&gad_campaignid=20339107434&gbraid=0AAAAADsWTCy8k41NTiHhPoZcUg3qmRXgF&gclid=CjwKCAjwyOzSBhBTEiwAmxvJ-uYjmGn7pfIspk3dnhg3EWEH2zX-q7c4u_2FbIzPP-Sx3SYOcY...
  2. erayxlmz

Bütçeme Uygun Monitör, Mouse ve Klavye Vede Mouse Pad Önerileri

Lenovo 320 Hz 0.5 m monitör 6500 şu an ama geçtigimiz 10 gün öncesinde 5700 ve sonrasında 6000 TL oldu güzel monitör renk ayarlarını yapınca kullanılabilir bende alacağım düşmesini bekliyorum bir sure
  3. erayxlmz

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

Beyler bu monitör nasıl geçen hafta 5700 düşmüştü kullanıcı yorumları güzel yardımcı olurmusunuz lütfen. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-25-10-67d4gac3tk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html
  4. erayxlmz

750tlye Nort Bayou F80 Nasıl

Kupon kodu varmı
  5. erayxlmz

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

Kuponla ne zaman 3k ya aldın başkan yardımcı olur musun
  6. erayxlmz

Aula V9 Pro Vs Atk A9 Plus

Aula v9 pro omron switch kullanıyor işlemcisi de dediğim gibi ikisinin de aynı fiyat farkını göze aliyorsan alınabilir 500 TL gibi bi fark var 1782591972
  7. erayxlmz

Hayır tabii ki ama benim fikrim ve baya bi araştırıp aldım plus alacaktım daha premium teknik özellikleri mcu biraz daha iyi tabi aula da 8 k Hz var yanında dongle geliyor mu bilmiyorum biraz daha büyük ele hitap ediyor 19-20 cm alınabilir atk A9 plus 1k Hz zaten yeterli ı 8k hz pro oyuncular...
  8. erayxlmz

A9 plus alabilirsin
  9. erayxlmz

Lenovo Legion 0.5 Ms (Mprt) 320hz Ips Gaming Monitor 67d4gac3tk 5699 TL

Hz de bir nevi önemli izledigin film de olsa akıcıligini hissedersin hz olayı televizyonlarda da var
  10. erayxlmz

Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

Daha iyi fakat sen bu farkı anlayamazsın ben de anlayamam yanlış anlama kötülemiyorum sadece fark o kadar da belirgin değil pek hissedecegi fark yok plus ve pro modelinde
  11. erayxlmz

Çok para harcamaya İnan ki geerek yok senin tercihin tabii ki ama plus model işini fazlasıyla görür 8 ki Hz kullanmayacaksin 1000 hz de yetiyor fazla bile
  12. erayxlmz

Nasıl sıkıntı varmış anlamadım ilk defa böyle bişey duyuyorum. Mouse pad çok kötüyse sensör belki okumaz o da her mouse de olabilir mesela cam mouse padi her mouse sensörü okumayabilir
  13. erayxlmz

Hocam bende uzun zaman araştırıp ark A9 pro ve plus arasında sürekli ikilemde kaldım dayanamayıp stok ve indirim gelince pro aldım ve samimiyetimle söylüyorum çok da gerek yokmuş açıkçası plus model de benim işimi görürmis diye düşündüm tabii ki alınmış alınmıştır diyip iade etmekle de uğraşmadım...
  14. erayxlmz

1000 TL Mousepad Önerisi

https://www.xrades.com/products/xrades-silent-series-ashen-eyes-mousepad?variant=52378774012209 Xrades fiyat performans olarak kendini kanıtlamış bir marka araştırıp bakabilirsin bu aralar bunu almayı düşünüyorum fikir olarak paylaşmak istedim speed control ve hibrit modelleri var bakabilirsin...
  15. erayxlmz

Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

Plus aldiysan herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum kutu 1000 Hz fazlasıyla yetiyor zaten ürün hafif ve kaliteli gıcırdama esneme yok ben pro aldım ama almasaydim da olurmus plus her türlü işini görür. Wraith ürünleri büyük ihtimalle yurtdışından getirdiği için açılan ürünler iade...
Geri