Daha iyi fakat sen bu farkı anlayamazsın ben de anlayamam yanlış anlama kötülemiyorum sadece fark o kadar da belirgin değil pek hissedecegi fark yok plus ve pro modelinde
Çok para harcamaya İnan ki geerek yok senin tercihin tabii ki ama plus model işini fazlasıyla görür 8 ki Hz kullanmayacaksin 1000 hz de yetiyor fazla bile
Nasıl sıkıntı varmış anlamadım ilk defa böyle bişey duyuyorum. Mouse pad çok kötüyse sensör belki okumaz o da her mouse de olabilir mesela cam mouse padi her mouse sensörü okumayabilir
Hocam bende uzun zaman araştırıp ark A9 pro ve plus arasında sürekli ikilemde kaldım dayanamayıp stok ve indirim gelince pro aldım ve samimiyetimle söylüyorum çok da gerek yokmuş açıkçası plus model de benim işimi görürmis diye düşündüm tabii ki alınmış alınmıştır diyip iade etmekle de uğraşmadım...
https://www.xrades.com/products/xrades-silent-series-ashen-eyes-mousepad?variant=52378774012209
Xrades fiyat performans olarak kendini kanıtlamış bir marka araştırıp bakabilirsin bu aralar bunu almayı düşünüyorum fikir olarak paylaşmak istedim speed control ve hibrit modelleri var bakabilirsin...
Plus aldiysan herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum kutu 1000 Hz fazlasıyla yetiyor zaten ürün hafif ve kaliteli gıcırdama esneme yok ben pro aldım ama almasaydim da olurmus plus her türlü işini görür. Wraith ürünleri büyük ihtimalle yurtdışından getirdiği için açılan ürünler iade...
Merhabalar wraith indirimleri mevcut su an ve alınabilecek plus modeli olduğunu düşünüyorum kaplama evet fark ediyor ve sensör farkı da var 300 400 TL fazla verip hem sensör hem kaplama daha iyi ve güzel. Pro modeli yeni almıştım fakat almaya gerek pek yokmus plus modeli de yeterlidir diye...
Rampage Zenith Pro 4K
Darkmoush m3 v2
Atk drogonfly A9 plus
Vxe Dragonfly R1 pro
Aula v9 pro
Bazıları 8 khz
Malzeme kalitesi ve sorun yaratmayacak kullanan arkadaslar bunlar dışında mouse önerilerine de açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben hikayeleri atladım ara ara bence tam oyna yan görevler de yapmani öneririm oyun büyük haritadan oluşuyor uzun bı oyun zevkini ve tadını çıkartmaya bak onur seviyeni de yükselt derim.
Ana Kart kutu içerisinde küçük poşette vida ve silikon vardı ne işe yariyor çözemedim biyere mi takmak gerekiyor. Anakart tarafında 1 tane vida yeri boştu taktım dönmedi yükseltici mi takmak gerekiyor.
Sorunsuz elime ulaştı ekran kartı ilk defa monteliyorum gayet kolay sorunsuz şekilde taktım çalışıyor. Elinize sağlık geç olması benim için sorun teşkil etmiyordu sorunsuz çalışması daha da önemliydi. @GENCERGAMİNG başarılarınız devamını dilerim müşteri hizmetleri olarak da geri dönüşü ve ilgisi...