ERC06 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim ThermalRight Frozen Warframe 240mm LCD Ekranlı Sıvı Soğutma 2999 TL

Peki, MSI, Coreliquid C240 MODELİ Mİ YOKSA 240R V2 modeli mi? Arasında bi fark var mı. yoksa tasarım farkı mı var. teknik özelliklerini aynı gördüm. C240 Daha güzel görünüyor diye onu tercih edeceğim.
  2. E

Msı Mag Corelıquıd C240 Nasıldır?

adam size C240 Nasıl diye sormuş. saçma sapan ürünler tavsiye etmişsiniz. yav konu dışı çok saçma mevzulara değinmişsiniz. C240 İLE 240R V2 modelini KARŞILAŞTIRMIŞ OLMANIZ KONU Çözülecek. Gerçekten Tuhaf Milletiz.
  3. E

%10 %15 LİK BİR DARBOĞAZ NE KADAR ETKİLER ?

R7, 7700 işlemci var , MSİ 1660 (S) ekran kartım %85 Çalışır ise %15 darboğaz yemiş olsa? bu ekran kartının ısı değerlerini artırır ve ömrünü etkiler diye düşünüyorum? ve ekran kartı darboğazı mı oluyor? doğru mu anladım.. bu durumda böyle bir sistemi kullanmak doğru mu? bilgi ve yorum rica...
  4. E

🔥İndirim ThermalRight Frozen Warframe 240mm LCD Ekranlı Sıvı Soğutma 2999 TL

Arkadaşlar, R7, 7700X işlemciyi Soğutmada nasıl olur? Bir de şu 3000 RPM pompasını eleştirmişsiniz de? Kaç olması gerekiyor? msi mag coreliquid c240 YADA 240(R) Modeli ile kıyaslama yapabilir misiniz?
  5. E

Thermalright sıvı soğutmalar alınır mı

Thermalright Aqua Elite 240 7700x işlemciyi soğutmada başarılı olur mu?
  6. E

Çözüldü✓ Ddr5 geçmek mantıklı mı

Arkadaşlar, Ryzen 7, 7700X işlemci 4060 Tİ 16 GB. ile kullanıldığında, Darboğaz yapar mı? Yada, Bütçemi Yormadan 7700 - 4060 kombini olur mu?
  7. E

MSİ MAG X670E vs MSİ X670E GAMİNG PLUS

Sevgili Arkadaşlar, Ben de R7, 7700X İŞLEMCİ ALACAM. BU ANAKART MSI X670E GAMING PLUS Anakartı inceliyorum. Fiyatı çok uygun, Acaba neden? popilerliği hakkında bilgilendirecek olan var mı? yüksek Mhz. Desteği var. Alınabilir mi? 1710424127 Sevgili Arkadaşlar, Ben de R7, 7700X İŞLEMCİ ALACAM. BU...
  8. E

MSI x670E Gaming Plus Fiyatına Göre Nasill

Sevgili Arkadaşlar, Ben de R7, 7700X İŞLEMCİ ALACAM. BU ANAKART MSI X670E GAMING PLUS Anakartı inceliyorum. Fiyatı çok uygun, Acaba neden? popilerliği hakkında bilgilendirecek olan var mı? yüksek Mhz. Desteği var. Alınabilir mi?
  9. E

PCI 4.0 Anakarta PCI 3.0 m2 Ssd

3.0 Hızında SSD performansında zarar görmez mi? ömrü falan etkilenir mi?
  10. E

b 450m a promax anakartım var m2 önerisi

Selamlar, bende soruma cevap arıyorum. Anakart Modelim: " Asus TUF B450 Pro Gaming " 2 adet SSD Slotu var. WESTERN DIGITAL WD_BLACK SN850X NVMe 1 TB. SSD. Sahip oldum. Bu M2 Nvme " GEN4 " Teknolojiye sahip bir SSD. Benim Anakartım GEN4 denilen bu durumu destekler mi. Bunu nasıl teyit...
  11. E

M2 ssd tavsiye 1tb arkadaşlar

Selamlar, bende soruma cevap arıyorum. Anakart Modelim: " Asus TUF B450 Pro Gaming " 2 adet SSD Slotu var. WESTERN DIGITAL WD_BLACK SN850X NVMe 1 TB. SSD. Sahip oldum. Bu M2 Nvme " GEN4 " Teknolojiye sahip bir SSD. Benim Anakartım GEN4 denilen bu durumu destekler mi. Bunu nasıl teyit...
  12. E

PCI 4.0 Anakarta PCI 3.0 m2 Ssd

13. E

PCIe 3.0 Sisteme PCIe 4.0 SSD Takmak

14. E

M2 ssd anakart uyumu

Geri