Ercan Bey isimli üyenin son içerikleri

1. Ercan Bey

60 Bin TL Monitör Dahil PC Arıyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Sağolsun bir arkadaşta etiketlemiş beni oraya liginize çok teşekkür ederim <3 O sistemde ki kullanılan markalar hakkında pek bilgim yok 10 K dan kaçıp kötü malzeme almamak için soruyorum sizce kaliteleri nasıldır
  2. Ercan Bey

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f RTX 5060 1 Tb SSD Sistem 47.369 TL!

Marka kaliteleri nasıldır acaba 10 binden kaçıp kısa ömürlü parçalar almayalım. Bilmediğimden soruyorum marka kaliteleri nasıldır
  3. Ercan Bey

Eğer b580 4060 la performans olarak aynıysa fiyat ve 12 gb olmasından dolayı b580 her türlü daha mantıklı 1789486493 He pardon ikinci el demişsin özür dilerim
  4. Ercan Bey

3070 ti pek piyasada yok olanda çok pahalı 5060 la aynı para
  5. Ercan Bey

60 Bin TL Bütçe ile Sistem Arıyorum

Aynı bütçede bende arıyorum beğendiğin sistemin linkini bırakabilir misin
  6. Ercan Bey

B580 hakkında hiç araştırma yapmadım performansı nasıldır. 12 gb 192 bit fena değil gibi duruyor ama
  7. Ercan Bey

İşte diyorum ki 5060 yerine mesela işlemciyi yükseltip ramlari yükseltip ekran kartını 3050 yapsak çok mu saçma olur 1789472491 Mantıklı evet ama aklımda parçalar netleşmesi lazım ki ona göre bir araştırma içerisine gireyim
  8. Ercan Bey

Hmm belki yoğunluktan öyle şeyler olmuştur 1789470806 birde şöyle bir düşünce oldu bende acaba dedim ekran kartı yerine diğer parçaları yüksek tutsak ekran kartı 3050 felan olsa sonrasında ekran kartı yükseltmesi yapsam. Şuan ekran kartı başlangıç seviyesi de benim işimi görür. Diğer parçaları...
  9. Ercan Bey

Detaylarını öğrenemedim instagramda pcstoreantalya varya duymuşsundur oradan paylaştılar sıfır olarak
  10. Ercan Bey

Bir mağazada ryzen 5 7500f msi 5060 8Gb 512 ssd 16 ram ve 27 inç 180 hz monitör 60k fiyat aldım beyaz sistem mantıklı mı
  11. Ercan Bey

Kredi kartına alacağım o yüzden ikinci el zor. Karta çekim yaptıracak ikinci el satıcıları vardır ama nerden bulacağız. Kısaca bana farketmez ikinci el olması ama kredi kartına da çekecek şahıs lazım. Ekipmanlarda olursa iyi olur olmazsa da idarelik elimde var sonrasında yükseltirim onları
  12. Ercan Bey

Merhaba arkadaşlar. 60 K bütçem var. Maalesef üzerine koyamam. Monitör dahil nasıl bir sistem toplayabilirim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  13. Ercan Bey

Sistem Yükseltme İçin Yardım

İşlemci ve Psu da değişmesi gerekiyor. Bu parçalarda önerin var mıdır? Ayrıca anakartta darboğaz yapar mı 5050
  14. Ercan Bey

Rtx tarafında seçeneklerimiz ne olur acaba. Psu yükseltmesi mecburen yapıcaz gibi
  15. Ercan Bey

Merhaba dostlar, yıllar önce APU sistem kurmuştum ve bir kaç yıldır kullanmıyordum depoda tozlu raflardan buldum. Kasa içeriğini alta belirteceğim. Amacım Çok fazla masraf çıkarmadan yükseltmek. Güç kaynağı ve anakarta göre darboğaz yapmadan yükseltebileceğim öneriler lazım. Şuan kasada...
Geri