ErcanAkin5131 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Masaüstüne tiklayamiyorum

Bazen masaüstüne tiklayamiyorum bazen görev çubuğuna. CTRL+ alt + del yapınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir? Sorun donanımsal mi yoksa Windows 10 da olan bir hata mi? RAT var diye format attım ama hala ayni.
  2. E

14 yaşımdan beri boyum uzamıyor?

Tamam eyw kral
  3. E

Hangi bölüm gitmem gerekiyor baktırmak için?
  4. E

Yıllardır öyle büyük bı boy patlaması görmedim Eğer uzadiysamda 1 2 cm yıllık uzamisimdir Şu saaten sonrada uzayacagimi sanmıyorum ama bı gidip baktirim
  5. E

Yaş kaç
  6. E

En son 14 yaşımda uzadum ondan beri uzamiyorum 17 yaşında 1.67 yım Annem babam benden biraz kısalar Anne tarafı baba tarafı kuzenlerim gayet uzunlar 175 180ler Ama ben 170 i goremedim Bunun için bir doktora görünmem gerekir mi Ne yapmam lazım uzamam için
  7. E

Brawl stars VPN taktigi

Artık sıkıldım kaybet kazan kaybet kazan 900 kupa piper var 850 oluyon tekrar 900 oluyo bu döngüden sıkıldım artık 900 üstünü göremedik VPN taktigi nasul yapiliyor Bilen biri bilgilendirebilir mi
  8. E

Instagram hesabin calindi geri aldım ne yapmaliyim

Instagram hesabım calindi geri aldım tekrar olmaması için ne yapmaliyim
  9. E

Bilgisayarın hangi parçasının zayıf olugunu nasıl anlarim

Bilgisayara parça alicam ama hangisi zayıf anlamanın bir yolu var mi
  10. E

Buds 4 lite sağdan az ses geliyor

Belli belirsiz Video izlerken soldan daha basık geliyor ses Sağdan az geliyor Ne yapmalıyım Trendyol dan aldım hala iade edebilirim İade mi edeyim yoksa bir yolu var mı
  11. E

Türk telekoma TTNet modemi olur mu

Kurulumunu nasıl yapacağım peki bir bilgin var mi?
  12. E

Türk telekoma TTNet modemi olur mu

Şu an turktelekom kullanıyorum modemden sikayetciyim çekim anlamında az çekiyor Evded eski internetim TTNet in modemini buldum Turktelekom internetine TTNet modem taksam bir sorun olur mu Biraz baktım 1 modem 2500 3000 eğer olmazsa modem alcam
  13. E

türktelekom internet çok dalgalı yavaş

durum bu ethernet kablosu ile deneyeyim eğer olmazsa ne yapmam gerekiyor ?
Geri