Yazılım geliştirme için herhangi bir versiyon M2 veya M4 Macbook Air alabilirsiniz 40 - 50 bin TL bandında, çok uzun şarj ömrü var ve her platformda uygulama geliştirme imkanınız olur.
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-macbook-air-m4-16-gb-256-gb-ssd-13-6-notebook-fiyati,967579676.html
2 SSD olan cihazlarda bu şekilde tak çıkar yapmanız gerekmez :) yapılması gereken çok basit, ayrı bir EFI bölümü oluşturacaksınız kurmak istediğiniz SSD'ye her sistem kendi bootloader'ını kullanacak. Açılışta F9 (cihaza göre değişir) vs cihazınızın Boot bölününden kullanmak istediğiniz SSD'ye...
Sorun çok basit Windows üzerinden çözmek için Windows'un boot partitionunu mount ederek ordan linux ile ilgili boot klasörünü silmelisin, bunun için youtube üzerinden Windows boot bölümü nasıl bağlanır gibi videolara bakabilirsin, Daha basit bir method ise Fedora Linux gibi Live CD kullanarak...
dostum elimde sıfır Cooler Master NCORE 100 MAX Grey Edition mevcut elimdeki parçalara uygun olması önemli, bu anakart nasıl sizce GIGABYTE X870I AORUS PRO ICE AMD AM5 Mini-ITX Anakart
Sizin önerdiğiniz ROG anakart hangisi ?
Merhaba arkadaşlar ilk defa Ryzen sistem toplayacağım ve elimde birkaç hazır parça var. Daha önce hep intel sistemler toplamıştım ve genel olarak intel hakkında daha tecrübeliyim. Bir kaç gündür Ryzen işlemcileri analiz ediyorum ve çok fazla seçenek ve CPU çeşitliliği var. Genelde productive ve...