ercaner jr. isimli üyenin son içerikleri

1. ercaner jr.

Yardım Asus TUF GAMING M3 Alınır mı ?

Birincisi ben senin kankan degilim, ikincisi sıralı yorumları takip etmelisin aklini kendininde dene ki, kablo mablo muhabbetine takılmayasın daha fazla. Adam mouse almak icin konu acmis, ardından solak olduğunu soyleyip, sol el kullanimina uygun mu demis. Tum muhabbet bunun uzerine kurulu konu...
  2. ercaner jr.

Dediğim gibi kullanima engel degil, bana tutus acisindan da cok rahatsizlik vermedi ama konforu sağ el tutusuna göre dusuk. Ozellikle bilek ve basparmagimin kökü diyeyim mouse pad'e cok temas ediyor, mouse'u hareket ettirdikce surtunuyor yani. Oyun oynarken bu daha cok rahatsizlik verecektir...
  3. ercaner jr.

Kargoya verildikten sonra iptal etmezler artik. Ancak iade olur. Ya kargo gelince iade acacaksiniz yada onceden iade acip kargoyu teslim almamız lazim. Ben m3 kullandigim icin onermistim ama isin icine sol el kullanimi girince, buna uygun bir model bilen arkadaslar yardimci olsun.
  4. ercaner jr.

Foto atayim sorun degil de fotograftan anlasilmaz ki. Kullanima engel mi degil tabi ki ama konforu kotu oluyor sol elle tutarken. Artik almissiniz, kargoya da verilmis. Gelince acip deneyin. Memnun rahatsiz ederse iade edersiniz. Iade sebebine, sol el kullanimina uygun degilmis, aciklamalarda...
  5. ercaner jr.

Kablo ne alaka onu anlamadim. Sag ve sol el kullanimina uygun olup olmamasi, tutus tasarimi ile alakali bir kavram. Kablo zaten hepsinin ortada oluyor. Neyse arkadaş sol el kullanimina uygun mu sorusuna hepsi standart al gec yazdiginiz icin, standart olmadığını belirttim. Cumlenin girisi, cikisi...
  6. ercaner jr.

Sol tarafı daha kalın, sag tarafa dogru inceliyor, ozellille bilek kismina dogru. Foto cektim ama fotoğrafta pek belli olmuyor. O yuzden dedim incelemesine mutlaka bakin diye.
  7. ercaner jr.

M3 standart degil hocam. Dizaynı sağ ele gore yapilmis. Sol el ile kullanan biri bana gore cok rahat edemez. Ama yine de YouTube incelemelerine bakip, kararı arkadas kendisi versin.
  8. ercaner jr.

Hocam bir önceki mesajima ekleme yaptim. Okurmusunuz.
  9. ercaner jr.

Valla ben forumlarda soyle boyle alinmaz laflarini takmadan, hepsiburada da alip o kadar memnun kalan gordugum icin satin aldim. 4 aydir kullanıyorum, oldukca memnunum. Hatta bir arkadasa daha aldirdim, o da cok memnun kaldı. Kendisi cok daha kaliteli modeller kullanmisti ustelik. Şuan ki...
  10. ercaner jr.

Öneri Asus GT301 kasa - i5 12400f işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

Hocam kusura bakmayın, her gun mutlaka 5600'e uygun kule tipi sogutucu konuları acildigi icin, sizin konu basliginida Gt301 ve r5600 gibi algiladim. Ama kasa ayni onda sorun yok :) B550'nin de vram soğutucusu buyuk, sizin anakartta da sorun olacagini zannetmem. Cunku islemci fani ile vram...
  11. ercaner jr.

Anakartım Asus Tuf B550M-E Ürünün amazon satış sayfasında, %100 ramlre temas etmez benzeri bir görsel vardı. Ona güvenerek siparis etmistim. Dediğim gibi bir sorun olmadı.
  12. ercaner jr.

Ben de ayni islemci ve kasayı kullaniyorum. Gecen ay amazondan ak400 plus almistim. Yükseklik 155mm, kasanın desteklediği max islemci soğutucu yuksekligi 160 mm. Bu konu da bir sıkıntı olmadı yani. Ayrica cift fanli olmasina ragmen ramlere ve vram sogutucuya da her hangi bir temas soz konusu...
  13. ercaner jr.

Android Tv için film nasıl izlenir?

Stremio'yu öneririm. Eklentilerini kurup, vizyon filmleride dahil istediğiniz dizileri ve filmleri izlersiniz.
  14. ercaner jr.

Uygun fiyatlı sıvı soğutma önerisi

Hocam selamlar. Amazondan linkteki bu ürünü almaya karar verdim. Sizin önerdiğiniz 400 serisi ile ufak tefek farklar harici hemen hemen ayni. Yalniz bu urun çift fanli oldugu için size de danışmak istedim. Soğutucuyu uygulayinca normal tek fanli modellerde mosfete dogru bosluk kaliyor sanirim...
  15. ercaner jr.

700 TL bandında gaming kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/aoc-gh300-rgb-71-surround-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16585
Geri