ercank isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Mağazada sormuştum taksit oluyor ama kaç taksit yaptırırsanız o taksit sınırında ki ürünleri alabiliyorsunuz demişlerdi. Örneğin hediye çekini 6 taksitle ödeme yaptınız, televizyonlarda 4 taksit sınırı var. bu yüzden hediye çekini televizyonda kullanamıyorsunuz dediler.
  2. E

🔥İndirim İphone 17 256gb sis mavisi 75.199 tl

Kendi mağazasıdır
  3. E

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak. https://www.amazon.com.tr/dp/B00D44B8P0?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1&th=1
  4. E

❌İndirim Bitti! 676 TL auhma AHV-02 Kablosuz Araç Süpürge18000PA

Bende iki adet aldım teşekkürler.
  5. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ön yargı iyi değildir. Hakkınızı savunmak için bir gün başınıza gelirde yapmak zorunda kalırsanız eğer anlarsınız, kimin nerede utanması gerektiğini.
  6. E

İşe yarıyor. Daha önce denendi
  7. E

Daha önce farklı marka bir hava temizleyici aldım depodan, bu fotoğraflarda ki gibi geldi ve çok ağır bir kedi kokusu vardı. Çalıştığı zaman her tarafı o koku sarıyordu. Durumunda ise "Kullanılmış-Mükemmel" yazıyordu. Yeni filtre alsam sıfırından pahalıya geliyordu. Bu durumdan iade ettim. Bir...
  8. E

Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

Fiyatı çok avantajlı olduğu için aldım zaten. Önümüzde ki beş yıl içerisinde o kadar süre bile çalışmayacak :D
  9. E

Ben Çanakkale de bir mağazada buldum. İstanbul da ki bir mağazaya gidip model kodunu verip oradan getirttirdim. Outlet ürünler gibi bir yıl garantili değil cihaz. Servis kurulum yaptı, iki sene garantisini başlattı. Ekstra garanti de satın aldım teşhir ürünü diye. 2030'a kadar garantisi var...
  10. E

Philips 65" 65PML9009 Miniled Vatan da bu ürün teşhir olarak 30bin TL ye satılıyordu. iki hafta önce satın aldım. Stok sordurabilirsiniz, başka şubelerden getirebiliyorlar.
  11. E

Bu telefon galiba. Alamadım bende o gün. Sonra yeşili geldi gitti. Birde 17 pro vardı mavi rengi 78 küsürdü
  12. E

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Gülümseten kasım logosu yok sadece Amazon satıcılı. İndirim oldu
Geri