7000 btu split klima gibi soğutmayacak. Hemen hemen yarısı değerinde anca soğutur 10m2 odayı soğutmaz bile.
Sesi çok yüksek olacak. Hiç tahmin ettiğiniz gibi değil, muhabbet ederken bile sesinizi yükseltmek zorunda kalacaksınız. kutusunu atmayın iade hakkınızı kullanırsınız.
28m2 salonu 2 sene...
Konuya çok hakim değilim sitesinde fiyat karşılaştırmak için girdiğimde gördüm.
Telefonlarda ki ithalatçı, distribütör garantili farkı gibi düşünmek lazım.
10-15 Mart 2026 tarihleri arasında Paraf üyesi Vatan mağazalarında ve vatanbilgisayar.com’dan Paraf ile tek seferde farklı günlerde yapılacak ilk 50.000 TL ve üzeri işleminize 5000 TL; ikinci 50.000 TL ve üzeri işleme ise 10.000 TL ParafPara verilecek olup toplam 15.000 TL ParafPara...
2-3 Mayıs tarihleri arasında kayıtlı Money veya Money Bonus ile Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’den seçili ürünlerde yapılacak alışverişlerde, ürün ilk tutarının %50'si Money olarak hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanmak için ürün alımı yapılması...
Mağazada sormuştum taksit oluyor ama kaç taksit yaptırırsanız o taksit sınırında ki ürünleri alabiliyorsunuz demişlerdi.
Örneğin hediye çekini 6 taksitle ödeme yaptınız, televizyonlarda 4 taksit sınırı var. bu yüzden hediye çekini televizyonda kullanamıyorsunuz dediler.
Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00D44B8P0?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1&th=1
Daha önce farklı marka bir hava temizleyici aldım depodan, bu fotoğraflarda ki gibi geldi ve çok ağır bir kedi kokusu vardı. Çalıştığı zaman her tarafı o koku sarıyordu. Durumunda ise "Kullanılmış-Mükemmel" yazıyordu. Yeni filtre alsam sıfırından pahalıya geliyordu. Bu durumdan iade ettim. Bir...