Konuya çok hakim değilim sitesinde fiyat karşılaştırmak için girdiğimde gördüm.
Telefonlarda ki ithalatçı, distribütör garantili farkı gibi düşünmek lazım.
10-15 Mart 2026 tarihleri arasında Paraf üyesi Vatan mağazalarında ve vatanbilgisayar.com’dan Paraf ile tek seferde farklı günlerde yapılacak ilk 50.000 TL ve üzeri işleminize 5000 TL; ikinci 50.000 TL ve üzeri işleme ise 10.000 TL ParafPara verilecek olup toplam 15.000 TL ParafPara...
2-3 Mayıs tarihleri arasında kayıtlı Money veya Money Bonus ile Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’den seçili ürünlerde yapılacak alışverişlerde, ürün ilk tutarının %50'si Money olarak hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanmak için ürün alımı yapılması...
Mağazada sormuştum taksit oluyor ama kaç taksit yaptırırsanız o taksit sınırında ki ürünleri alabiliyorsunuz demişlerdi.
Örneğin hediye çekini 6 taksitle ödeme yaptınız, televizyonlarda 4 taksit sınırı var. bu yüzden hediye çekini televizyonda kullanamıyorsunuz dediler.
Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00D44B8P0?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1&th=1
Daha önce farklı marka bir hava temizleyici aldım depodan, bu fotoğraflarda ki gibi geldi ve çok ağır bir kedi kokusu vardı. Çalıştığı zaman her tarafı o koku sarıyordu. Durumunda ise "Kullanılmış-Mükemmel" yazıyordu. Yeni filtre alsam sıfırından pahalıya geliyordu. Bu durumdan iade ettim. Bir...