Mağazada sormuştum taksit oluyor ama kaç taksit yaptırırsanız o taksit sınırında ki ürünleri alabiliyorsunuz demişlerdi.
Örneğin hediye çekini 6 taksitle ödeme yaptınız, televizyonlarda 4 taksit sınırı var. bu yüzden hediye çekini televizyonda kullanamıyorsunuz dediler.
Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00D44B8P0?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1&th=1
Daha önce farklı marka bir hava temizleyici aldım depodan, bu fotoğraflarda ki gibi geldi ve çok ağır bir kedi kokusu vardı. Çalıştığı zaman her tarafı o koku sarıyordu. Durumunda ise "Kullanılmış-Mükemmel" yazıyordu. Yeni filtre alsam sıfırından pahalıya geliyordu. Bu durumdan iade ettim. Bir...
Ben Çanakkale de bir mağazada buldum. İstanbul da ki bir mağazaya gidip model kodunu verip oradan getirttirdim.
Outlet ürünler gibi bir yıl garantili değil cihaz. Servis kurulum yaptı, iki sene garantisini başlattı. Ekstra garanti de satın aldım teşhir ürünü diye. 2030'a kadar garantisi var...
Philips 65" 65PML9009 Miniled
Vatan da bu ürün teşhir olarak 30bin TL ye satılıyordu. iki hafta önce satın aldım. Stok sordurabilirsiniz, başka şubelerden getirebiliyorlar.