ercank isimli üyenin son içerikleri

1. E

A101 Orient Saatlerde İndirim

Konuya çok hakim değilim sitesinde fiyat karşılaştırmak için girdiğimde gördüm. Telefonlarda ki ithalatçı, distribütör garantili farkı gibi düşünmek lazım.
  2. E

A101 Orient Saatlerde İndirim

3. E

❌İndirim Bitti! ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

10-15 Mart 2026 tarihleri arasında Paraf üyesi Vatan mağazalarında ve vatanbilgisayar.com’dan Paraf ile tek seferde farklı günlerde yapılacak ilk 50.000 TL ve üzeri işleminize 5000 TL; ikinci 50.000 TL ve üzeri işleme ise 10.000 TL ParafPara verilecek olup toplam 15.000 TL ParafPara...
  4. E

❌İndirim Bitti! MASTER POTATO ÇEŞİTLERİ 99TL(60 TL İADE)

2-3 Mayıs tarihleri arasında kayıtlı Money veya Money Bonus ile Migros, 5M Migros, Migros Jet, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’den seçili ürünlerde yapılacak alışverişlerde, ürün ilk tutarının %50'si Money olarak hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanmak için ürün alımı yapılması...
  5. E

Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

Vatandan hediye çeki alıp puan yüklendikten sonra puanı vatan bilgisayarda kullanabiliyorsunuz. Ben öyle yapmıştım
  6. E

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Mağazada sormuştum taksit oluyor ama kaç taksit yaptırırsanız o taksit sınırında ki ürünleri alabiliyorsunuz demişlerdi. Örneğin hediye çekini 6 taksitle ödeme yaptınız, televizyonlarda 4 taksit sınırı var. bu yüzden hediye çekini televizyonda kullanamıyorsunuz dediler.
  7. E

🔥İndirim İphone 17 256gb sis mavisi 75.199 tl

Kendi mağazasıdır
  8. E

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Dört senedir bu paylaştığımı kullanıyorum gayet kaliteli ve yeterli. Bu da değerlendirebilir elektriksiz olarak. https://www.amazon.com.tr/dp/B00D44B8P0?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1&th=1
  9. E

❌İndirim Bitti! 676 TL auhma AHV-02 Kablosuz Araç Süpürge18000PA

Bende iki adet aldım teşekkürler.
  10. E

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ön yargı iyi değildir. Hakkınızı savunmak için bir gün başınıza gelirde yapmak zorunda kalırsanız eğer anlarsınız, kimin nerede utanması gerektiğini.
  11. E

İşe yarıyor. Daha önce denendi
  12. E

ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

https://www.puanharca.com/
  13. E

Daha önce farklı marka bir hava temizleyici aldım depodan, bu fotoğraflarda ki gibi geldi ve çok ağır bir kedi kokusu vardı. Çalıştığı zaman her tarafı o koku sarıyordu. Durumunda ise "Kullanılmış-Mükemmel" yazıyordu. Yeni filtre alsam sıfırından pahalıya geliyordu. Bu durumdan iade ettim. Bir...
  14. E

Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

Fiyatı çok avantajlı olduğu için aldım zaten. Önümüzde ki beş yıl içerisinde o kadar süre bile çalışmayacak :D
Geri