Klasse normal kullanıyordum şuan İKEA Lenaspare kullanıyorum. Fps oyuncusuyum. İnanılmaz güzel bir pad İKEA NIN padi. Yani 360 tl ye değer bir pad. Longteng denemedim ama ihtiyaç duycağımı sanmıyorum
Ben 40 k ya 7800xt li kasayı alırdım.. Saçma bir para. Ayrıca görsellik oluşturmak için kasaya ekstra 5k verecrğime anakart işlemci ya da ekran kartına veririm o parayı
Benim merakım başka arkadaşlar, bu usb bellekleri, saklama olarak yani resim fotoğraf video tarzı saklama dışında ne için kullanıyorsunuz :) hep alasım geliyor ama cloud sistemi aklıma geliyor vazgeçiyorum
Kullanıyorum hem xbox da kullandım hem Pc de kullanıyorum. Güncellendikten sonra Çok iyi kulaklık kesiklik yok kopma yok vs vs dolby atmos da çalışıyor tavsiye edilir. Ayrıca bu fiyata bulamazsınız bu kadar iyisini.
En iyi cevabı ben veririm sanırım.
Ayrıca en az yaklaşık 4 yıl daha yeni konsol çıkmaz bunu unutmadan devam edeyim
Gta 6 çıkınca çok rahat satarsın parasına ihtiyacın yoksa satmamanı öneririm ben xbox series x ms garantili 11.ayda bitiyordu 9.ayda sattım 14.500 e verdim. Eski ilankarda...
Hocam sizin takılmanızım 3 sebebi olabilir.
1 si ve en yüksek ihtimal PSU EN AZ 750 W olmalı.
2. Si harddiskiniz sıkıntılı olabilir kaldı ki m2 ssd kullanıyorsunuz pek sanmıyorum.
3. Sü ramleriniz 3600 den 3200 e geçmişssiniz ondada problem vardı dedğniz. O yüzden ben yine söylüyorum. 750 W...
Çaresizlik insana hayatı öğretmiyor kardeşim sen bilgisizlikten kazıklanmışsın. Senin kasmalarının sebebi PSU yetersizliği.. 750 w düzgün bir psu alsan ve ilave ram taksan sorunun olmazdı