https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bu sistemi aldım 2k almayı öneriyorlar fakat 2klar 27" bana büyük geliyor 1080p 24" 200hz 1ms gtg monitör almayı düşünüyorum ama cs2de dar boğaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum dar boğaz siteleri de hiç güvenilir durmuyor lütfen yardımcı olun
hocam incehesaptan alış veriş yapmıyorum artık çok sıkıntı yaşadım ve çok şükür para derdim yok ki sadece 10 bin tller falan bi monitör için fazla geliyor bana o yüzden uyguna bi monitör önermenizi istedim herkese de teşekkür ederim 2k almaya çalışacağım dar boğaza da baktım 2k en düşük dar...
sormayın hocam ya şu monitör yüzünden zaten 2k monitör almak istemiyorum hikayeli olsun rekabetçi olsun tüm oyunları 1024x768'de açtım sırf 75 hz yapsın diye alışkanlık oldu şu an laptop kullanıyorum 1920x1080 olmasına rağmen gene her şeyde 1024x768'e çekiyorum insan kolay kolay bırakamıyor...
hocam ben sistemlerden çok anlayan biri değilim neden 2k monitör lazım yani sistem 2kyı destekliyor daha güzel görüntüde oynamam için mi 2k önerdiniz yoksa farklı bir nedeni var mı
merhabalar dün Gravix 5A sistemini satın aldım ve evde ki monitörüm 15 yıllık casperin bi monitörü hdmi girişi bile bulunmuyor monitör için çok para harcamak istemediğimden 4.5 bin tl gibi bi fiyata çıkarım diye düşünüyorum eğer f/p bir monitör olursa 5kya zorlamaya çalışırım ama o kadar para...