İşte Ben Monitör Alacağım UltraWide Olsun İstiyorum Ama Oledede Ayrı Bir Sempatim Var Ips de oled kadar tatmin etmez diye korkuyorum
ve dediğiniz qled televizyonlarda olan bir şey ben monitör alacağım
1685357556
hocam orası öylede dikkatli kullanılırsa belki bişey olmaz bilemiyorum çok arada kaldım
hocam ozaman asusu öneririm siz yinede incelemelerini izlemeyi unutmayın içiniz rahat etsin ekstradan ince hesapta son baktığımda 12 civarındaydı ve stok bittiğinde 20000 tl olacağı yazıyordu o yüzden en kısa sürede almanızı tavsiye ederim
hocam Asus TUF Gaming VG27AQ şu monitörü seve seve öneririm hem görüntü açısından çok iyi hemde hz açısından. Hz yetmez görüntü çok önemli değil dersen Asus ROG Swift PG259QNR buda belirttiğin gibi 360 hz bana sorarsan 240 ile 360 hz arasında çok bir fark yok ama full hd ye 24 inçden yukarısı...
GTX 1060, dahili bir ekran kartına göre çok daha iyidir ve masaüstündede 1060 kullanman daha mantıklıdır performans artışının sebebi kendi görüşüm tüm sistem tek bir ekran kartıyla çalıştığı için olabilir ve dahili ekran kartını kullanmaman herhangi bir zarar vermez aksine fayda sağlar
hatta...
Öncelikle Merhaba İnternette Uzun Bir Araştırma Yaptım.
Samsung Odyssey G8 Oled veya Philips Evnia 34m2c8600
Bu İkisi Arasında Kaldım Bilen Arkadaşlar Hangisini Önerir Veya Tavsiye Ettikleri Başka Bir Monitör Varmıdır? Yazarlarsa Çok Sevinirim.
Ve Ekstra Bir Sorum Olacaktı Videolarda Dedikleri...
Arkadaşlar Merhaba Şimdi Benim Lian Lİ SL-INF 120 Model Fanlarım Var Ve Kasam Asus Rog Strix GR 701 Kasanın Arkasında Kendi Kontrolcüsü Var Ve Ben Herşeyi Oraya Bağlayıp Armoury Crate den Kontrol Etmek İstiyorum Ama Fanlarım 10 Adet Ve Kendi Kontrolcüsüne Bağlı Ben Bu Fanların Kontrolcüsünü...