erd4mss isimli üyenin son içerikleri

1. E

Fantech shooter 3 garip bir sorunu var

Dostlar fc 26 oynuyorum son 2 aydır bu sorun başladı. Oyuncuyu döndürürken topu ayağından çok açıyor ve ya istediğim yere dönmüyor. Top bendeyken pasları çok saçma sapan yerlere atıyor bazen. Ve oyuncu koşarken içeriye doğru dönmüyor dümdüz gidiyor. Gamepad Fantech Shooter 3. Bunun bir çözümü...
  2. E

Yardım FC 26 sol analog çalışmıyor

Yarım saattir düzeltmeye çalışıyorum yapamadım. Oyuncuyu ben her zaman sol analogla kontrol ederim. Ama çalışmıyor sol analog. Sadece yön tuşlarıyla oyuncu hareket ediyor. Bende öyle yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  3. E

FC 25 arkadaşımla ortak lobide giremiyorum.

Arkadaşım play station kullanıcısı ben pc kullanıcısıyım. O beni lobisine davet edebiliyor onun ultimate team kadrosuyla oynayabiliyoruz ancak ben onu lobime davet etmeye çalıştığımda hiç arkadaşın yok yazısı çıkıyor. İkimizde de çapraz platform açık. Ne yapmam lazım? Çok sinir oluyorum bu duruma.
  4. E

SteelSeries Rival 3 Wireless Bluetooth ile bağlanmıyor

olmuyor maalesef.Mouse çıkmıyor.
  5. E

SteelSeries Rival 3 Wireless Bluetooth ile bağlanmıyor

Arkadaşlar çok pil harcıyor diye ben de Bluetooth geçeyim dedim ama Bluetooth ile bağlanmıyor. Bu arkadan tuşunu Bluetooth kısmına getiriyorum ve PC'den Bluetooth'u açıyorum ama Çıkmıyor hiçbir şekilde fare. Farenin USB'sinin yerini de değiştirdim öyle okumuştum birkaç yerde yine olmadı. Ne...
  6. E

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

hocam güvenilir mi
  7. E

Steelseries Arctis Nova 3 sorunu

Bugün aldım kulaklığı sesi mikrofonu tamam çok güzel harika. Fakat kulaklık Steelseries'in kendi uygulamasına engine bölümüne gelmiyor. Bu nedenle mikrofondaki gürültü engelleyiciyi de açamıyorum. Ayrıca kulaklığın rgb ışıkları yanmıyor.
  8. E

Steelseries Arctis Nova 1 yerine Steelseries Arctis Nova 3 almaya değer mi?

dostum bende yeni aldım bana yardımcı olabilir misin bir sürü sorun yaşıyorum şuan da konu açmıştım oraya gelir misin rica etsem
  9. E

Steelseries Arctis Nova 3 mikrofonu OBS'te çalışmıyor.

30 dakika önce falan geldi kulaklık. Fakat SteelSeries'in kendi uygulamasında Arctis Nova 3 desteklenmesi bitmiş sanırsam yani kablo ile bağladığımda engine bölümünde çıkmadı.O yüzden kulaklığın Rgb'si bile yanmıyor. Anlamadım neden olduğunu bu işin. Şimdide mikrofonu kayıt için açtığımda USB...
  10. E

En fazla 2.5k kulaklık önerisi

beyler yeni oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Ama kablosuz olsun istiyorum.Ben 2 tane beğendim hangisi alınır sizce diye soracaktım. İkisinden birini seçecek olsanız hangisi seçersiniz ve nedenleriyle birlikte yazar mısınız dostlar ...
  11. E

AOC C27G4ZXU Almalı mıyım?

sistem r5 7500F 4070 super 12gb.Fps oyunları için cs2 vb. fakat hikaye oyunu da çok oynuyorum.Rdr 2 gibi.
  12. E

peki 7500 bütçeye önerebileceğiniz bir monitör var mı?
  13. E

Monitör değişeceğim.İtopya da şu model dikkatimi çekti.Alttaki modeli almak istiyorum.Alınmaz diyorsanız nedenlerinide yazarsanız sevinirim. https://www.itopya.com/aoc-c27g4zxu-27-280hz-03ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-fast-va-curved-gaming-monitor_u26990
  14. E

Monitör almak için öneri

5-6k
  15. E

Monitör almak için öneri

https://www.itopya.com/aoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509 Beyler sizce bu monitör alınır mı?
Geri