biraz araştırdımda senin attığının daha iyisi olarak bunu söylemişler
https://www.incehesap.com/aoc-24g11ze-23-8-240hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-87891/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
Aynı fiyatlar zaten nerdeyse. Monitör konusu hakkında fazla bilgim yok. Ondan sebeptir ki bilemiyorum.
https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940...
https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940
bu nasıl sence hocam kampanyalı son 27 adet diyor baya ucuzlamış gibi. Senin başta attığın msi ve samsung odyssey mi yoksa bu mu. Ama bu da 1 ms. Csde çok büyük bir sıkıntı fln...
peki sence asus va24ehf kaça satmalıyım? Piyasaya baktım 2.el olarak sayısı çok az ve garip bir fiyatlandırması var. 2. Olarakta attığın monitörlerden hz değeri en yüksek olan en iyisi olur benim için çünkü kasanın parçaları çok sağlam. Genelde rekabet oynuyorum en yüksek ayarlarda örneğin csde...
Şuan elimde Asus VA24EHF 23.8 100Hz modeli var. 2.elden satmayı düşünüyorum ama kaça gider bilmiyorum. Bunu elden çıkartıp başka bir monitöre geçme fikrim var 100Hz benim kullanım amacım için pek uygun değil düşük kalıyor. Sizce kaça satmalıyım 2.elden? Elden çıkartıp üstüne biraz para koyup...
Dostlar fc 26 oynuyorum son 2 aydır bu sorun başladı. Oyuncuyu döndürürken topu ayağından çok açıyor ve ya istediğim yere dönmüyor. Top bendeyken pasları çok saçma sapan yerlere atıyor bazen. Ve oyuncu koşarken içeriye doğru dönmüyor dümdüz gidiyor. Gamepad Fantech Shooter 3. Bunun bir çözümü...
Yarım saattir düzeltmeye çalışıyorum yapamadım. Oyuncuyu ben her zaman sol analogla kontrol ederim. Ama çalışmıyor sol analog. Sadece yön tuşlarıyla oyuncu hareket ediyor. Bende öyle yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşım play station kullanıcısı ben pc kullanıcısıyım. O beni lobisine davet edebiliyor onun ultimate team kadrosuyla oynayabiliyoruz ancak ben onu lobime davet etmeye çalıştığımda hiç arkadaşın yok yazısı çıkıyor. İkimizde de çapraz platform açık. Ne yapmam lazım? Çok sinir oluyorum bu duruma.
Arkadaşlar çok pil harcıyor diye ben de Bluetooth geçeyim dedim ama Bluetooth ile bağlanmıyor. Bu arkadan tuşunu Bluetooth kısmına getiriyorum ve PC'den Bluetooth'u açıyorum ama Çıkmıyor hiçbir şekilde fare. Farenin USB'sinin yerini de değiştirdim öyle okumuştum birkaç yerde yine olmadı. Ne...
Bugün aldım kulaklığı sesi mikrofonu tamam çok güzel harika. Fakat kulaklık Steelseries'in kendi uygulamasına engine bölümüne gelmiyor. Bu nedenle mikrofondaki gürültü engelleyiciyi de açamıyorum. Ayrıca kulaklığın rgb ışıkları yanmıyor.
30 dakika önce falan geldi kulaklık. Fakat SteelSeries'in kendi uygulamasında Arctis Nova 3 desteklenmesi bitmiş sanırsam yani kablo ile bağladığımda engine bölümünde çıkmadı.O yüzden kulaklığın Rgb'si bile yanmıyor. Anlamadım neden olduğunu bu işin. Şimdide mikrofonu kayıt için açtığımda USB...