Erdem Arslan isimli üyenin son içerikleri

1. Erdem Arslan

Üniversite için tablet ve kalem önerisi

İpad Air 13'' veya İpad Pro 13'' almanı tavsiye ederim. 11'' küçük kalıyor.
  2. Erdem Arslan

🔥İndirim Samsung Tab S11 12/256 26.499 TL

Bu Samsung tabletlerin en alınabilir olanı 12.4'' ekran boyutlu plus serisiydi. Neden kaldırıldı bilmiyorum. Düz 11'' çok küçük, 14.6'' de çok büyük. Ayrıca 11 serisinde önceki nesile göre neredeyse hiçbir iyileştirme yok bir de bunların aksesuarları zor bulunuyor.
  3. Erdem Arslan

SAMSUNG S24 FE ALINIR MI ?

S24 Fe güzel bir cihaz ama fiyatı son 2-3 ayda arttı. Daha ucuzken çok f/p bir cihazdı. Hala iyi ama forumlarda övüldüğü kadar mükemmel bir cihaz da değil. Ayrıca ufak bir cihaz kesinlikle değil. 35k gibi bir bütçeden bahsetmişiniz ama şahsi fikrim babanızın beklentileri doğrultusunda bütçenizin...
  4. Erdem Arslan

30k bandı telefon önerisi

S24 Fe sana yeter ama fiyatları yükseldi. Honor 400 Pro bana göre S24 Fe'den çok daha iyi cihaz. s24 Fe'nin iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleri de çok. Parana göre karar ver.
  5. Erdem Arslan

Yaşlılar İçin Tuşlu Telefon Önerisi

Çakma olup olmadığını nasıl alayacağız? Telefoncudan bir telefon aldık önce şebeke problemi oldu sonra bozuldu.
  6. Erdem Arslan

Yaşlılar İçin Tuşlu Telefon Önerisi

Herkese iyi günler. Babaannem için tuşlu telefona ihtiyacımız var. Gözleri pek fazla görmediği için dokunmatik telefon kullanamıyor. Telefonu sadece görüşme için kullanacak. Biz aradığımızda telefonu açabilmesi lazım. Çağrıyı cevaplamak için basacağı buton büyük olursa iyi olur (Eski...
  7. Erdem Arslan

YKS İÇİN TABLET ÖNERİSİ!

Tab s10 Fe Plus alman en mantıklı seçenek olacaktır. Fe modeli daha kompakt ve taşınabilir ancak ekran küçük gelir diye tahmin ediyorum o yüzden plus modelini önerdim. Yine de bir teknoloji markete git bak.
  8. Erdem Arslan

Türknet'den İlginç Paylaşım:"Çok yakında…🤔"

İnşallah Starlink çok yakındadır. 2-3 büyükşehirdeki elit semtler haricinde ülke altyapı olarak kan ağlıyor. Starlink gelse de en azından paramızla hizmet alabilsek. Adamlar okyanusun ortasında Starlink'le 4K yayın yapıyor. Acayip bir olay.
  9. Erdem Arslan

❌İndirim Bitti! Amazon - ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 11.673 TL

Bu fiyata bir daha kolay kolay gelmez. En iyi IPS modellerden. Çökün.
  10. Erdem Arslan

Xiaomi 14t pro almayı düşünüyorum bu satıcılar güvenilir mi

İthalatçı garantili demek garanti yok demek. Yurtdışı alsan daha mantıklı.
  11. Erdem Arslan

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Aga ben geçen sene bu firmadan yıldızlı günler adı altında 20 gb tarifeyi 200 liraya aldım (o tarihte ucuzdu) . Üstünden bir sene geçmiş. Dolar enflasyon almış başını gitmiş. Aynı tarife 155 lira. Nasıl olabiliyor?
  12. Erdem Arslan

Kaçak Xiaomi vs a56.

İkinci el TR garantili s24 Fe alabiliyosan al. Alamıyorsan kaçak 14T Pro al.
  13. Erdem Arslan

🔥İndirim 🔥🔥POCO KARNAVALI 18:00 da BAŞLIYOR ! 🔥🔥

Süpürge ve saatler ara ara geliyor. Alma niyetin varsa kontrol edebilirsin. Telefon tahminimce hiç açılmadı. Xiaomi'nin kendi resmi sitesinde stok bilgieri yanlış. Aslında bunlardan hiçbir şey alınmaz da. TR ekonomisi işte.
  14. Erdem Arslan

26 bin gösteriyordu ama alabilen oldu mu bilmiyorum.
  15. Erdem Arslan

Hayırlı olsun dostum. Telefnu alacaktık da alamadık. Diğer ürünlere baktım onlar da alınmıyordu. 5-6 dk sonra falan alınabilir oldu.
Geri