Logitech g502 hero lightspeed mousesine sahibim. Craftrise oyununda oynamak için makro yaptım,(lightspeed de kullnaıyorum mouseyi) makro hareket etmiyorken çalışıyor ama ekranı hareket ettirince veya karakteri hareket ettirince duruyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye...
Çnerebşeceklerin varmı? Ayrıca bunların diğerleriyle uyumlu olması ve büyçemi aşmaması gerek.
1710168758
Önerebileckelerin yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakma
Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye kadar...
Peki. Teşekkürler. Ben biraz daha gaming ve yayıncılık üzerine özelleştirdim ama ramlar ve kasa fln hiç hoşuma gitmedi. Ramlar 6400mhz falan olacak şekilde ayarlasan ve kasayı da tekrar ayarlasan şimdi atacağım SS nın üzerinden? Monitör aynı kalsın ve fiyatı 10k ya düşmüş. Şimdiden teşekkür...
Soğutucu olarak cooler master ml240l mi ne vardı 2 fanlı sıvı soğutma.onunla üşer mi bütçe? Hem görüntüsü de çok iyi
1709960846
Ayrıca ben wifi ile oyun oynayacak, yayın falan yapacağım. Anakart wifi li olsa
1709961374
Son olarak bu monitörde gsync var mı? Ekran kartı Nvidia çünkü.
1709961509...
Hmm tamamdır. Kısacası bana bir örnek toplama gönderebilir misin? Hem bu konuya bakacaklsra daha çok yardımı olur. Konuyu yeni görenlerde bi uğraşanilirmi? Ben denedim sace 69k sistem etti monitöre kalmadı.