Geforce Experience uygulamasından anında yeniden oynatma ile kayıt alıyorum. Oyunda hoşuma giden yerin son 30 saniyesini tek tuşla kaydediyorum fakat her kayıt ettiğimde sol üstte kaydedildi yazısı çıkarken ve tekrar giderken fps 120 den 20 ye düşüyor. Anlıyacağınız kaydedildi animasyonu...
rx 5700 xt fiyatıyla rtx 2060 ventus xs oc ekran kartına oranla çok daha iyi olduğu bariz ortada.2060 gibi bir ekran kartındada ultra grafiklerde rtx açık fps nin düşük olucağu muhtemel.Ben kesinlikle rx 5700 xt yi tercih ederim fakat asıl sorum burda 2060 lı pc de ryzen 5 3600 6c/12t bir...
@HumanvVol2 oyun fakat ileride ekran kartımı rahatlıkla yükseltebilmek istiyorum.Arada oyun dışı işlemlerdede kullanıcam.İşlemci çekirdek sayısı 6 çekirdek 6 thread olması ve Ray Tracing olmaması beni düşündürüyor.Aralarında bulunan fps farkı çok yüksek değilse rtx li da-sistemi tercih edeceğim...
Merhaba.Yakın zamanda masaüstüne geçiş yapıcam fakat önümde 2 sistem var fiyatları hemen hemen aynı.Birinde MSI RTX 2060 XS OC diğerinde iste RX 5700 XT OC 8GB var.RX 5700 XT olan sistemdeki işlemci olarak AMD Ryzen 5 3500X (6 çekirdek,6 thread) var.RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB olan sistemde ise...