ERDEMCHAMP5524 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

Hocam bu satıcıya yapılan değerlendirmelere bakın bazı kişilere de pili zayıf ve kordonu kesik gelmiş iade etmişler birkaç bilindik saat satıcıları var o satıcılardan almak mantıklı. 1775216167 Zaten satıcının genel değerlendirilmesi de 5 üzerinden 3.4
  2. E

🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

Satıcıyı ilk defa duydum bu satıcıdan alanların değerlendirmesinde genelde çakma olduğu yazıyor dikkatli olun dostlar
  3. E

Yardım CS Float satıcı işlemi onaylamıyor

Sağ üstte cancel seçeneği var ona basacaksın belli bir süre içinde satıcı atmazsa iptal etme hakkın var
  4. E

Vodafone Yanımda 6 Ay Ücretsiz Hepsiburada Premium (RED TARIFE)

6 aylık hbo max da dahil bende vodafone olmadığı için alamıyorum premium hizmetinden yararlanıp hbo max ı kullanmayacak olan varsa ücret karşılığında alabilirim
  5. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Bende zaten sadece onu aldım onun haricinde daha kârlı var mı diye baktım komisyonu filan çıkarınca 7 ye sattığın zaman 6 dolar filan geliyor hesaba ayrıca 1 hafta takas koruması var bu skinlerin 1 haftası sonra değerinin düşme yükselme ihtimalleri de var
  6. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Skin önerecek olan var mı en çok kâr hangi skinde yapılır
  7. E

Bimcell nasıl oluyor nasıl yaptın hocam 1767974669 Hallettim ama 1 tane 125 verdi 2. Sini nasıl alabiliyoruz
  8. E

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

Hadi cevap yazsana neyi bekliyorsun yoksa sorumsuz ve mantıksız cevaplarından dolayı ceza mı aldın
  9. E

GETİRFİNANS KAYIT OLANA 500 TL

Merhabalar getirfinans a kayıt olanlara getir 500 tl getir para veriyor kayıt olduktan sonra davet ettiğiniz her kişiden 500 tl getirpara kazanacaksınız davet kodum:GPOCGQY
  10. E

Cezan hayırlı olsun bir daha 40 bin e sistem arayan birine 400 bin lik sistem atma
  11. E

Böyle devam et 45 bine sistem arayan birine sırf indirimde diye 400 bin lik sistem atan birinden ne beklenir daha fazla emoji atıpta kendini küçük düşürme.
  12. E

Yaklaşık 1 sene sonra gelipte bunu yazıyorsan demek ben ve başkalarının sana karşı hakareti hoşuna gidiyor anlamsız bir hareket
  13. E

Servis dönüşü testte ne demek Vatan bilgisayar

Hocam yaklaşık 20 gün içinde yeni parça geliyor size tavsiyem her gün veya 2 günde 1 müşteri hizmetlerini arayarak biraz sıkboğaz edin süreç biraz daha hızlanıyor
  14. E

Oyun oynarken bilgisayardan gelen garip ses

Ses devam ediyor
Geri