ERDEMCHAMP5524 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Bende zaten sadece onu aldım onun haricinde daha kârlı var mı diye baktım komisyonu filan çıkarınca 7 ye sattığın zaman 6 dolar filan geliyor hesaba ayrıca 1 hafta takas koruması var bu skinlerin 1 haftası sonra değerinin düşme yükselme ihtimalleri de var
  2. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Skin önerecek olan var mı en çok kâr hangi skinde yapılır
  3. E

Bimcell nasıl oluyor nasıl yaptın hocam 1767974669 Hallettim ama 1 tane 125 verdi 2. Sini nasıl alabiliyoruz
  4. E

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

Hadi cevap yazsana neyi bekliyorsun yoksa sorumsuz ve mantıksız cevaplarından dolayı ceza mı aldın
  5. E

GETİRFİNANS KAYIT OLANA 500 TL

Merhabalar getirfinans a kayıt olanlara getir 500 tl getir para veriyor kayıt olduktan sonra davet ettiğiniz her kişiden 500 tl getirpara kazanacaksınız davet kodum:GPOCGQY
  6. E

Cezan hayırlı olsun bir daha 40 bin e sistem arayan birine 400 bin lik sistem atma
  7. E

Böyle devam et 45 bine sistem arayan birine sırf indirimde diye 400 bin lik sistem atan birinden ne beklenir daha fazla emoji atıpta kendini küçük düşürme.
  8. E

Yaklaşık 1 sene sonra gelipte bunu yazıyorsan demek ben ve başkalarının sana karşı hakareti hoşuna gidiyor anlamsız bir hareket
  9. E

Servis dönüşü testte ne demek Vatan bilgisayar

Hocam yaklaşık 20 gün içinde yeni parça geliyor size tavsiyem her gün veya 2 günde 1 müşteri hizmetlerini arayarak biraz sıkboğaz edin süreç biraz daha hızlanıyor
  10. E

Oyun oynarken bilgisayardan gelen garip ses

Ses devam ediyor
  11. E

Arkadaşlar sesi buldum kule tipi soğutucudan geliyor güzelce temizledim sorun olursa tekrar yazacağım
  12. E

Hocam yan kapağı açtığım zaman kasa serin oluyor serin olduğu zaman da ses gelmiyor
  13. E

Hocam kasanın yan panelini açtığım an ses kesiliyor kasanın içi sıcak olduğu zaman bu ses geliyor 1755507909 Ekran kartını kontrol ettim hocam değil psu dan şüpheleniyorum
  14. E

Hocam gözüken fanlarda sıkıntı yok güç kaynağından şüpheleniyorum ses geldiğinde kasayı yukarı kaldırıp kontrol edeceğim
  15. E

Soğutucuyu değiştirmeden önce böyle ses yoktu değiştirdikten sonra oldu ama ses Soğutucudan gelmiyor internetten araştırdım güç kaynağından şüpheleniyorum ama oda aşağıda olduğu için anlayamıyorum 1755507203 Evet kendim taktım doğru monte ettim ses başka bir yerden geliyor ama çözemedim
Geri